---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Kendini bana sakla.
'-DamLa Bayan Üye 10 Ağu 2013 #3,421 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Kendini bana sakla.
byyuxel Kayıtlı Üye 10 Ağu 2013 #3,422 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Dönecekmişsin gibi bekliyorum hala seni..
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Dönecekmişsin gibi bekliyorum hala seni..
Wartortle Kayıtlı Üye 11 Ağu 2013 #3,423 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. ırgalamaz beni vazgeçmem hayatta
M Moreas Bayan Üye 12 Ağu 2013 #3,424 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Bu duyguyu tarif edemiyorum yok işe yarar bir tek yorum.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Bu duyguyu tarif edemiyorum yok işe yarar bir tek yorum.
Earl Freyja Bayan Üye 12 Ağu 2013 #3,425 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. just one touch, and i was have a believer. -tek bir dokunuş, ve inançla doldum.-
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. just one touch, and i was have a believer. -tek bir dokunuş, ve inançla doldum.-
Sibel1 Bayan Üye 13 Ağu 2013 #3,426 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Ooooo sonra tatile gidicez
G Gökbörü Kayıtlı Üye 16 Ağu 2013 #3,427 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Baba bugün dağlar yeşile boyandı, Kim yandı kim uyandı.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Baba bugün dağlar yeşile boyandı, Kim yandı kim uyandı.
Sibel1 Bayan Üye 16 Ağu 2013 #3,428 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. eğlen güzelim gününü gün et ben vazgeçmişken eğlen karaları ben bağlarım sende vakit çok erken
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. eğlen güzelim gününü gün et ben vazgeçmişken eğlen karaları ben bağlarım sende vakit çok erken
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 17 Ağu 2013 #3,429 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. nerden aklıma esti kım bılırrr gezdım dun gece sehrı soyle bır..
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. nerden aklıma esti kım bılırrr gezdım dun gece sehrı soyle bır..
Gözde' Bayan Üye 17 Ağu 2013 #3,430 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Bir sevmek bin defaaa ölmek demekmiş Bin defa ölüp de hiç ölmemekmiş
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Bir sevmek bin defaaa ölmek demekmiş Bin defa ölüp de hiç ölmemekmiş
'Gülümse :D Prenses 19 Ağu 2013 #3,431 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. masum değiliz hiç birimiz
G Gökbörü Kayıtlı Üye 20 Ağu 2013 #3,432 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. dön dinmeyen acılarım dinsin
Lilith Daughter of the Void Admin 20 Ağu 2013 #3,433 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Bu yalnızlık aldı yürüdü, git gide sen oldu büyürken.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Bu yalnızlık aldı yürüdü, git gide sen oldu büyürken.
Queen2 N.❤ Prenses 20 Ağu 2013 #3,434 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Sevmediysen peki,Sen tamamla sonu...
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Sevmediysen peki,Sen tamamla sonu...
carryon Bayan Üye 20 Ağu 2013 #3,435 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Uzaklardasın şimdi, dünya kadar Duymadım ki sesini, ömür kadar Belki görmem yüzünü, ölene kadar
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Uzaklardasın şimdi, dünya kadar Duymadım ki sesini, ömür kadar Belki görmem yüzünü, ölene kadar
Earl Freyja Bayan Üye 20 Ağu 2013 #3,436 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. you mad be crazy.
Pâye Kayıtlı Üye 21 Ağu 2013 #3,437 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. sen benim her gece efkarımm
'-DamLa Bayan Üye 21 Ağu 2013 #3,438 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Derler ki unutmalı zamana bırakmalı, nasıl olsa sarılır yaralar birgün.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Derler ki unutmalı zamana bırakmalı, nasıl olsa sarılır yaralar birgün.
carryon Bayan Üye 22 Ağu 2013 #3,439 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. derdini al da gel haydi gel içelim...
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. derdini al da gel haydi gel içelim...
Sibel1 Bayan Üye 22 Ağu 2013 #3,440 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. amanın minnoş minnoş...