---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Yater artık bu hasret yeterrrr
Silencio Kayıtlı Üye 30 Nis 2013 #3,261 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Yater artık bu hasret yeterrrr
G Gökbörü Kayıtlı Üye 1 May 2013 #3,262 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. ben nasıl büyük adam olacam
Silencio Kayıtlı Üye 2 May 2013 #3,263 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Ben sevmek, sevmek isterdim. Nerden bilirdim sevenler ağlarmış !
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Ben sevmek, sevmek isterdim. Nerden bilirdim sevenler ağlarmış !
G Gökbörü Kayıtlı Üye 2 May 2013 #3,264 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Senin yokluğunda tek fark gecelerde İki battaniye alırım üstüme olur biter
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Senin yokluğunda tek fark gecelerde İki battaniye alırım üstüme olur biter
G Gökbörü Kayıtlı Üye 4 May 2013 #3,265 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Give me give me give me right now
Sibel1 Bayan Üye 4 May 2013 #3,266 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Mamudo gurban niye doğdun?
Deniz kızı Bayan Üye 4 May 2013 #3,267 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Çünkü sen gittiğinden beri aşka yok iştahım.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Çünkü sen gittiğinden beri aşka yok iştahım.
Sibel1 Bayan Üye 6 May 2013 #3,268 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. biz böyle duygulara bölük pörçük uykulara yarım kalmış hikayelere alışkın değiliz
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. biz böyle duygulara bölük pörçük uykulara yarım kalmış hikayelere alışkın değiliz
G Gökbörü Kayıtlı Üye 6 May 2013 #3,269 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. kizim diyor, gözüm diyor, aglama sus kuzum diyor
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. kizim diyor, gözüm diyor, aglama sus kuzum diyor
H HaDeS Kayıtlı Üye 6 May 2013 #3,270 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. ...gitme kal...
G Gökbörü Kayıtlı Üye 6 May 2013 #3,271 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. sevmek çok zormuş.
G Gökbörü Kayıtlı Üye 6 May 2013 #3,272 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz..
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 6 May 2013 #3,273 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. İster Ah Et , İSter Kin Duy Kendine Göre Haklısın.. Adımı Kötü An , Sonumu elinle yaz .. Sende Bir gün anlarsın
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. İster Ah Et , İSter Kin Duy Kendine Göre Haklısın.. Adımı Kötü An , Sonumu elinle yaz .. Sende Bir gün anlarsın
G Gökbörü Kayıtlı Üye 7 May 2013 #3,274 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. teşekkür ettim herşey adına gidiyorum gidiyorum ama etmiyorum eyvallah
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. teşekkür ettim herşey adına gidiyorum gidiyorum ama etmiyorum eyvallah
Cho Bayan Üye 8 May 2013 #3,275 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Şarkılar yalan, duyduklarını unut. Bir hikaye rüzgarın ellerinde, savruluyor yine.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Şarkılar yalan, duyduklarını unut. Bir hikaye rüzgarın ellerinde, savruluyor yine.
Néppox Kayıtlı Üye 8 May 2013 #3,276 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Seni seven âşık, serinden geçer, Güzeller içinde yarim var, değil ...
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Seni seven âşık, serinden geçer, Güzeller içinde yarim var, değil ...
G Gökbörü Kayıtlı Üye 8 May 2013 #3,277 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Küçücük bir kalpten sana açılan Dünyalar kadar büyük bir ışık Ama ben seni çok ben seni çok sevdim
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Küçücük bir kalpten sana açılan Dünyalar kadar büyük bir ışık Ama ben seni çok ben seni çok sevdim
G Gökbörü Kayıtlı Üye 8 May 2013 #3,278 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz..
M Moreas Bayan Üye 8 May 2013 #3,279 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Sarınıp yarama gitsem çare değil ki Yüreğimde yangın çıkar bu şehir yanar.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Sarınıp yarama gitsem çare değil ki Yüreğimde yangın çıkar bu şehir yanar.
Lilith Daughter of the Void Admin 8 May 2013 #3,280 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Korkmicaksın çarpıp düşsen bile dipçik gibi sağlam duracaksın ayakta!
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Korkmicaksın çarpıp düşsen bile dipçik gibi sağlam duracaksın ayakta!