---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Gel kaçalum sevduğum..
' Kors@N Kayıtlı Üye 18 Mar 2013 #3,201 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Gel kaçalum sevduğum..
Deniz kızı Bayan Üye 18 Mar 2013 #3,202 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Düşün bi benden başka gerçeğin mi var..
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Düşün bi benden başka gerçeğin mi var..
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 20 Mar 2013 #3,203 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. hadı yoluna eywallah mutlu olMA gulum ınsallah
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. hadı yoluna eywallah mutlu olMA gulum ınsallah
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 21 Mar 2013 #3,204 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Seni kimler aldı kimler öpüyor seniiiiiiiiiii dudağında dilinde ellerin izi varrr
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Seni kimler aldı kimler öpüyor seniiiiiiiiiii dudağında dilinde ellerin izi varrr
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 21 Mar 2013 #3,205 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Kalbin Ömürlük Bende Emanet ..
Deniz kızı Bayan Üye 22 Mar 2013 #3,206 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Bu gece sanki bana gün doğmamak için direniyor.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Bu gece sanki bana gün doğmamak için direniyor.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 22 Mar 2013 #3,207 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. bı yalan eksık bı yalan fazla nasıl olsa doner dunyaa...
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. bı yalan eksık bı yalan fazla nasıl olsa doner dunyaa...
Lahuti Bayan Üye 22 Mar 2013 #3,208 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Kışın masal dinlemek zor yarim.. Hem ağladım hem anlattım..
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Kışın masal dinlemek zor yarim.. Hem ağladım hem anlattım..
Deniz kızı Bayan Üye 23 Mar 2013 #3,209 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Bir daha ki rüyama gelme sakın bi orda bi burda olmasın.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Bir daha ki rüyama gelme sakın bi orda bi burda olmasın.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 23 Mar 2013 #3,210 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. dön bana yenıden nolur..
S Stinko Kayıtlı Üye 23 Mar 2013 #3,211 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Al bu dünya al senin olsun ne olur benden artık uzak dur
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Al bu dünya al senin olsun ne olur benden artık uzak dur
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 23 Mar 2013 #3,212 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. aglasam cocuk gıbı
Deniz kızı Bayan Üye 25 Mar 2013 #3,213 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Tek bildiğim, hissettiğim doldurulamaz boşluğun bende.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Tek bildiğim, hissettiğim doldurulamaz boşluğun bende.
H HaDeS Kayıtlı Üye 25 Mar 2013 #3,214 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. ..ne garip duygu şu ölmek ,öptüğüm kızlar geliyor aklıma....
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. ..ne garip duygu şu ölmek ,öptüğüm kızlar geliyor aklıma....
Deniz kızı Bayan Üye 26 Mar 2013 #3,215 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Ben batakta batarken siz hayatıma zarlar atın.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Ben batakta batarken siz hayatıma zarlar atın.
Silencio Kayıtlı Üye 27 Mar 2013 #3,216 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Dipteyim, Sondayım, Depresyondayım... Yalvarırım gel de kurtar... Beni tanımla, cümleler içinde kullan... Yepyeni anlamlara sal...
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Dipteyim, Sondayım, Depresyondayım... Yalvarırım gel de kurtar... Beni tanımla, cümleler içinde kullan... Yepyeni anlamlara sal...
M Moreas Bayan Üye 27 Mar 2013 #3,217 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Değişmişsin zamanla sen de bir hayli.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Değişmişsin zamanla sen de bir hayli.
Deniz kızı Bayan Üye 28 Mar 2013 #3,218 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Ecel gelir bir gün boş ver, gel karanlıkta saklanalım senle.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Ecel gelir bir gün boş ver, gel karanlıkta saklanalım senle.
Lilith Daughter of the Void Admin 28 Mar 2013 #3,219 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Son nefesim.
Deniz kızı Bayan Üye 28 Mar 2013 #3,220 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Of güzel allahım, nasıl bir kader yazdın tadı damağımda kaldı.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Of güzel allahım, nasıl bir kader yazdın tadı damağımda kaldı.