---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. ben hıc unutmadım unutamam
G Gökbörü Kayıtlı Üye 13 Ocak 2013 #2,761 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. ben hıc unutmadım unutamam
SaMuRai Kayıtlı Üye 13 Ocak 2013 #2,762 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Benzedim bu gece, Yine boş sokaklara.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Benzedim bu gece, Yine boş sokaklara.
3gKhNn5 Kayıtlı Üye 13 Ocak 2013 #2,763 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Okyanus kalpli sevgilimmmm, Kalbini dalgalandırma sakın..! :865323:
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Okyanus kalpli sevgilimmmm, Kalbini dalgalandırma sakın..! :865323:
SaMuRai Kayıtlı Üye 14 Ocak 2013 #2,764 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Bana bir masal anlat baba içinde bütün oyunlarım
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Bana bir masal anlat baba içinde bütün oyunlarım
G Gökbörü Kayıtlı Üye 14 Ocak 2013 #2,765 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. aşk herseye deger..
SaMuRai Kayıtlı Üye 14 Ocak 2013 #2,766 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. İki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze Bundandır böyle dibe vuruşumuz
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. İki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze Bundandır böyle dibe vuruşumuz
G Gökbörü Kayıtlı Üye 14 Ocak 2013 #2,767 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. gozlerın nemlı nemlı basını one egme ayrılık onur degılkı benım ıcın uzulmee..
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. gozlerın nemlı nemlı basını one egme ayrılık onur degılkı benım ıcın uzulmee..
SaMuRai Kayıtlı Üye 14 Ocak 2013 #2,768 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Şimdi bana öyle bir şeyler Söyle ki durup dururken Tam hayattan vazgeçerken Beni aşka inandır.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Şimdi bana öyle bir şeyler Söyle ki durup dururken Tam hayattan vazgeçerken Beni aşka inandır.
Deniz kızı Bayan Üye 15 Ocak 2013 #2,769 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Bu dünyada içime ata ata, bilmem kime patlıycam.
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Bu dünyada içime ata ata, bilmem kime patlıycam.
Salvo Kayıtlı Üye 15 Ocak 2013 #2,770 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Top oynadığını zanneden Takım top Emir beati verdi birde waterfall
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Top oynadığını zanneden Takım top Emir beati verdi birde waterfall
SaMuRai Kayıtlı Üye 15 Ocak 2013 #2,771 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Bak yer ile gök birleşti işte
Salvo Kayıtlı Üye 15 Ocak 2013 #2,772 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. neler kopar sana gönlümden ama düşüceksin gözlerden
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. neler kopar sana gönlümden ama düşüceksin gözlerden
SaMuRai Kayıtlı Üye 15 Ocak 2013 #2,773 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Elif kaşlarını çatar Gamzesi sineme batar Ak elleri kalem tutar Yazar Elif Elif diye
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Elif kaşlarını çatar Gamzesi sineme batar Ak elleri kalem tutar Yazar Elif Elif diye
Armas Bayan Üye 15 Ocak 2013 #2,774 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Yaz kokusu duyardım kışın ortasında bile Uzun cümleler kurardım konuşurken Eski filmlerde kaldı böyle sözler deniyor Ama şimdi filmler bile eskimiyor
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Yaz kokusu duyardım kışın ortasında bile Uzun cümleler kurardım konuşurken Eski filmlerde kaldı böyle sözler deniyor Ama şimdi filmler bile eskimiyor
AliceWonder Banned 15 Ocak 2013 #2,775 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. utanır insan böyle güzel olunurmu..
SaMuRai Kayıtlı Üye 15 Ocak 2013 #2,776 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Akşam olur garanlığa galırsın Derin derin sevdalara dalarsın Oy gelin gelin, sevdalı gelin, öldürdün beni
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Akşam olur garanlığa galırsın Derin derin sevdalara dalarsın Oy gelin gelin, sevdalı gelin, öldürdün beni
AliceWonder Banned 15 Ocak 2013 #2,777 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. benim olmazsin biliyorumm.. bosuna ümitleniyorum ve yine seni düsünüyorum..
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. benim olmazsin biliyorumm.. bosuna ümitleniyorum ve yine seni düsünüyorum..
SaMuRai Kayıtlı Üye 15 Ocak 2013 #2,778 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Durdu zamanım bir şey diyemedim, Gitmek istedin ve gittin. Aynı gökyüzünde, ayrıydı güneşin, Söyle bari, iyi misin?
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Durdu zamanım bir şey diyemedim, Gitmek istedin ve gittin. Aynı gökyüzünde, ayrıydı güneşin, Söyle bari, iyi misin?
AliceWonder Banned 15 Ocak 2013 #2,779 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. her istedigim benim olamaz Senin gibi...
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. her istedigim benim olamaz Senin gibi...
SaMuRai Kayıtlı Üye 15 Ocak 2013 #2,780 ---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Kağıt-kalem elimde seni yazıyorum Sensizliği döküyorum beyaz sayfalara
---> Şuan Dinlediğiniz Şarkının İçinde Geçen En Sevdiğiniz Söz.. Kağıt-kalem elimde seni yazıyorum Sensizliği döküyorum beyaz sayfalara