---> $u Anda .....'yı Opmek İsterdim ? kimseyi.
Deathalone Banned 24 Ara 2010 #950 ---> $u Anda .....'yı Opmek İsterdim ? '-DamLa' Alıntı: onu Genişletmek için tıkla ... bende öpeyim bari :50: hahahahahaha
---> $u Anda .....'yı Opmek İsterdim ? '-DamLa' Alıntı: onu Genişletmek için tıkla ... bende öpeyim bari :50: hahahahahaha
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 4 Şub 2012 #953 ---> $u Anda .....'yı Opmek İsterdim ? Selma'yı
N nedenbendede Kayıtlı Üye 18 Şub 2012 #955 ---> $u Anda .....'yı Opmek İsterdim ? Eva Mendes veya Sedef Avcı. Nhahah. (;
Lilith Daughter of the Void Admin 18 Şub 2012 #957 ---> Şu Anda .....' yı Öpmek İsterdim ? Annemiii. Birden öpesim geldi xD :H
[T.T]win32 Kayıtlı Üye 18 Şub 2012 #958 ---> Şu Anda .....' yı Öpmek İsterdim ? Angelina Jolie Veya Shakira Veya Eva mendez Veya Megan Fox Veya Demet Evgar
---> Şu Anda .....' yı Öpmek İsterdim ? Angelina Jolie Veya Shakira Veya Eva mendez Veya Megan Fox Veya Demet Evgar
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 19 Şub 2012 #959 ---> Şu Anda .....' yı Öpmek İsterdim ? Lee min ho'yu