---> $u Anda .....'yı Opmek İsterdim ? forumu :D
nones Bayan Üye 27 Mar 2009 #322 ---> $u Anda .....'yı Opmek İsterdim ? semihimi Moderatör tarafında düzenlendi: 27 Mar 2009
Bezmi$h Banned 27 Mar 2009 #325 ---> $u Anda .....'yı Opmek İsterdim ? KaRaNLıK' Alıntı: Kendımı. ama mumkun deıl :'( Genişletmek için tıkla ... sen zahmet etme ben öpüm :49:
---> $u Anda .....'yı Opmek İsterdim ? KaRaNLıK' Alıntı: Kendımı. ama mumkun deıl :'( Genişletmek için tıkla ... sen zahmet etme ben öpüm :49:
SpOoK_q!RL Bayan Üye 3 Nis 2009 #332 ---> $u Anda .....'yı Opmek İsterdim ? şuanda hem büyük aşkımı hemde küçük aşkmı öpmk isterdim kocaman hemde (=
---> $u Anda .....'yı Opmek İsterdim ? şuanda hem büyük aşkımı hemde küçük aşkmı öpmk isterdim kocaman hemde (=
Bezmi$h Banned 3 Nis 2009 #335 ---> $u Anda .....'yı Opmek İsterdim ? aşkımı tutup sacından içesine öpmek gelio içimden
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 3 Nis 2009 #336 ---> $u Anda .....'yı Opmek İsterdim ? KimSeyi..
KaRaNLıK2 Bayan Üye 3 Nis 2009 #337 ---> $u Anda .....'yı Opmek İsterdim ? "Kimseyi" tanımadım ben senden daha özel .. oha ceyynk