---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? xD o zaman 2 olabilir :H
G gizliozne Bayan Üye 17 Eyl 2012 #101 ---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? xD o zaman 2 olabilir :H
'-DamLa Bayan Üye 17 Eyl 2012 #102 ---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? Waw. Kim o düşünene kırım mi kafasını karpuz gibi. :M hiç kimse.
---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? Waw. Kim o düşünene kırım mi kafasını karpuz gibi. :M hiç kimse.
G gizliozne Bayan Üye 17 Eyl 2012 #103 ---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? diğeri gözde xD 2 hala :I
'-DamLa Bayan Üye 17 Eyl 2012 #104 ---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? Gözde uyuyordur olum.
G gizliozne Bayan Üye 17 Eyl 2012 #105 ---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? uyumuyor :R 2 kişi düşünüyor :R
quLDeniz Bayan Üye 17 Eyl 2012 #107 ---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? sadece ßen düşünüyorum artık ßeni ßide annem etti 2
D 'DiLek Bayan Üye 17 Eyl 2012 #109 ---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? Hic kimse düsünmüyordur
buğlem Bayan Üye 17 Eyl 2012 #110 ---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? ben kendımı düşünuyorum fazlasıyla
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 17 Eyl 2012 #111 ---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? differentgirl' Alıntı: ben kendımı düşünuyorum fazlasıyla Genişletmek için tıkla ... ben dusunuorum bılmıormmm
---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? differentgirl' Alıntı: ben kendımı düşünuyorum fazlasıyla Genişletmek için tıkla ... ben dusunuorum bılmıormmm
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 18 Eyl 2012 #117 ---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? Şuan düşünen yoktur :H
yesil83 Bayan Üye 19 Eyl 2012 #118 ---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? _JOK3R_' Alıntı: Şuan düşünen yoktur :H Genişletmek için tıkla ... nekadar yalanci biri oldun ciktin sen, agzina aci biber surecegim bak. suan dedigin an ben dusunuyordum seni :eda::98xz7::3dgxk: suan herkez uyuyordur isleri gucleri yok benimi dusunecekler.
---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? _JOK3R_' Alıntı: Şuan düşünen yoktur :H Genişletmek için tıkla ... nekadar yalanci biri oldun ciktin sen, agzina aci biber surecegim bak. suan dedigin an ben dusunuyordum seni :eda::98xz7::3dgxk: suan herkez uyuyordur isleri gucleri yok benimi dusunecekler.
quLDeniz Bayan Üye 19 Eyl 2012 #120 ---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? ßen düşünüyorum ßeni ne oLucak ßu haLim üsteLik hastayım fena halde grip..
---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? ßen düşünüyorum ßeni ne oLucak ßu haLim üsteLik hastayım fena halde grip..