---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? bilmeyrim :D
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 21 Ağu 2012 #41 ---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? bilmeyrim
' SeRcaN Kayıtlı Üye 21 Ağu 2012 #42 ---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? Kimse düşünmüyordur.
Lilith Daughter of the Void Admin 22 Ağu 2012 #47 ---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? Kim niye düşünsün beni durup dururken. xD
M merve1990 Banned 23 Ağu 2012 #49 ---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? çok kişidir eminim ama benim kimi düşündüğüm önemli hihi
---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? çok kişidir eminim ama benim kimi düşündüğüm önemli hihi
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 23 Ağu 2012 #50 ---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? 1 kişi
ParadokS Kayıtlı Üye 23 Ağu 2012 #51 ---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? 2 kişi düşünüyordur.
Mutluluktun Bayan Üye 23 Ağu 2012 #53 ---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? Seni düşünmez insanlar.. Düşünüyormuş gibi yapıp, öyle olduğuna inandırırlar.
---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? Seni düşünmez insanlar.. Düşünüyormuş gibi yapıp, öyle olduğuna inandırırlar.
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 23 Ağu 2012 #55 ---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? 1 kişi belki vardır belki yoktur
Lilith Daughter of the Void Admin 23 Ağu 2012 #56 ---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? Bir kisiden eminim. :M
S Stinko Kayıtlı Üye 23 Ağu 2012 #57 ---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? milletin işi gucu yok benımı dusunecek bea
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 23 Ağu 2012 #58 ---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? 2 ve ya 3
Lilith Daughter of the Void Admin 23 Ağu 2012 #59 ---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? Suan tüm ülke beni düsünüyor arkadaslar.
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 23 Ağu 2012 #60 ---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? Şuan tüm dünya beni düşünüyor.