Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir?
H ' hazel Bayan Üye 30 Tem 2012 #4 ---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? hiç kimse düşünmüyordur
Wu-Tang Kayıtlı Üye 30 Tem 2012 #6 ---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? 2 kisinin dusundugunu biliyorum.
yesil83 Bayan Üye 30 Tem 2012 #8 ---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? 1 yada hic... biraz once mesajlastik dusunse iyi olur sormak lazim
---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? 1 yada hic... biraz once mesajlastik dusunse iyi olur sormak lazim
waLL~é Bayan Üye 30 Tem 2012 #9 ---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? babamda uyuduguna göre hiç kimse
Wu-Tang Kayıtlı Üye 1 Ağu 2012 #15 ---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? Cansin ; o da sovmekle mesgul zaten. xD
Bezmi$h Banned 1 Ağu 2012 #17 ---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? Beni düşüneceklerin yanındayım şu anda başka kimse düşünmez
---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? Beni düşüneceklerin yanındayım şu anda başka kimse düşünmez
'hayaL Bayan Üye 1 Ağu 2012 #19 ---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? hayranlarım xD sayısını bilemiciimmm
efex61 Kayıtlı Üye 1 Ağu 2012 #20 ---> Şuanda seni kaç kişi düşünüyor olabilir? Sıfır... Tabi... Kimse... Yok yani...