---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? Stromae - Papaoutai
veintiseis Kayıtlı Üye 19 Eyl 2013 #101 ---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? Stromae - Papaoutai
Ruyaperest Banned 19 Eyl 2013 #102 ---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? 50 cent - wait until tonight
Heulwen Kayıtlı Üye 19 Eyl 2013 #103 ---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? Allame - Allame Sendromu
Ruyaperest Banned 19 Eyl 2013 #106 ---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? Eminem - Goodbye Hollywood
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 20 Eyl 2013 #107 ---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? Serhat Yıldız - Düğün Daveti . Bir düğün daveti aldım dün gece . Titreyen ellerim zarfı açmıştı . Okurken gözümden yaşlar dökülür . Üstünde aşkımın adı yazıyor . O ***** giderken başka birine . Benide çağırmış bak düğününe . Böyle Kalleşlik yapacağına . Kurşunlar sıksaydın şu yüreğime ..
---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? Serhat Yıldız - Düğün Daveti . Bir düğün daveti aldım dün gece . Titreyen ellerim zarfı açmıştı . Okurken gözümden yaşlar dökülür . Üstünde aşkımın adı yazıyor . O ***** giderken başka birine . Benide çağırmış bak düğününe . Böyle Kalleşlik yapacağına . Kurşunlar sıksaydın şu yüreğime ..
Lilith Daughter of the Void Admin 20 Eyl 2013 #108 ---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? Sansar, gerçek sandım.
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 20 Eyl 2013 #109 ---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? Berkay - Gitmeseydin .. Başka biri çözüm değil . Bu ayrılık lüzum değil . Yerime Geçip Ben Olsana .. Benim gbi Dokunsana . Sessizliği bırak hadi . Benim gibi Konuşsana . Daha neler diyecektim sen hepsini bilecektin . Eğer bugün gitmeseydin . Bi kaçgüne dönecektim ve herşeyi çözecektim . Keşke beni Bekleseydin..
---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? Berkay - Gitmeseydin .. Başka biri çözüm değil . Bu ayrılık lüzum değil . Yerime Geçip Ben Olsana .. Benim gbi Dokunsana . Sessizliği bırak hadi . Benim gibi Konuşsana . Daha neler diyecektim sen hepsini bilecektin . Eğer bugün gitmeseydin . Bi kaçgüne dönecektim ve herşeyi çözecektim . Keşke beni Bekleseydin..
veintiseis Kayıtlı Üye 20 Eyl 2013 #110 ---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? Jehan Barbur -Neden
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 20 Eyl 2013 #111 ---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? sezenler olmus
veintiseis Kayıtlı Üye 21 Eyl 2013 #112 ---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? Santana - Maria Maria
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 21 Eyl 2013 #113 ---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? Mabel Matiz - Aşk Yok OLmaktır .
H Herkes Bayan Üye 21 Eyl 2013 #114 ---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? Adem Gümüşkaya-Kış Masalı
Ruyaperest Banned 21 Eyl 2013 #115 ---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? Mc Eiht - Straight Up Menace
H Herkes Bayan Üye 21 Eyl 2013 #116 ---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? Cem Adrian &Aylin Aslım - Senin Gibi
Tutkuu Bayan Üye 21 Eyl 2013 #117 ---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? Sezen Aksu - Kalbim Egede Kaldı
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 21 Eyl 2013 #119 ---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? Tarkan - Aşk Gitti Bizden
Lilith Daughter of the Void Admin 21 Eyl 2013 #120 ---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? norm'un tekir'ini, eskilere dönmek hoş oluyor bazen.