---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? Mustafa ceceli -don
toprakkokusu Bayan Üye 27 Eyl 2014 #621 ---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? Mustafa ceceli -don
Deniz kızı Bayan Üye 27 Eyl 2014 #623 ---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? Sevcan Orhan - Ne ağlarsın benim zülfü siyahım
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 28 Eyl 2014 #624 ---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? Orxan Deniz - Ay Qiz Aglama
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 28 Eyl 2014 #625 ---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? Jennifer Lopez - Booty ft. Iggy Azalea
BadMatmazel توغبه Prenses 30 Eyl 2014 #627 ---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? Demet akalın - ilahi adalet
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 1 Eki 2014 #628 ---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? sagopa kajmer ahmak islatan
BadMatmazel توغبه Prenses 1 Eki 2014 #629 ---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? Sia - chandelirr
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 1 Eki 2014 #630 ---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? sagopa kajmer kalp hastasıu
toprakkokusu Bayan Üye 1 Eki 2014 #631 ---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? Özcan deniz -sen yarım idun
BadMatmazel توغبه Prenses 2 Eki 2014 #632 ---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? Sia - chandelier hihi
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 2 Eki 2014 #633 ---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? rihana Where Have You Been
BadMatmazel توغبه Prenses 2 Eki 2014 #634 ---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? Emre kaya apayrı
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 2 Eki 2014 #635 ---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? sagopa kajmer ahmak islatan
BadMatmazel توغبه Prenses 2 Eki 2014 #636 ---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? Şebnem ferah - birileri var
kaff Kayıtlı Üye 2 Eki 2014 #637 ---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? "Gün be gün yaşanan o hatırayı"...Gönül Yazar sevdiğim TSM şarkılarından..
---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? "Gün be gün yaşanan o hatırayı"...Gönül Yazar sevdiğim TSM şarkılarından..
toprakkokusu Bayan Üye 2 Eki 2014 #638 ---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? Yüzüm şişene kadar ağlamak istiyorum İçip sabaha kadar dağılmak istiyorum Caddeler de dolanip bağırmak istiyorum Musadenle bu gece dağıtmak istiyorum
---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? Yüzüm şişene kadar ağlamak istiyorum İçip sabaha kadar dağılmak istiyorum Caddeler de dolanip bağırmak istiyorum Musadenle bu gece dağıtmak istiyorum
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 2 Eki 2014 #639 ---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? emre aydın bitti tebrikler
BadMatmazel توغبه Prenses 2 Eki 2014 #640 ---> şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz? Ziynet sali - ne yaparsan yap