Halil Sezai Paracıkoğlu - Seni Çektim İçime
Görünmezadam Kayıtlı Üye 4 Ara 2016 #4,122 To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et
To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et
Wolfgod Banned 4 Ara 2016 #4,123 ---> Şu Anda Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz ? Taner-Affetmedim Kendimi.
Sibel1 Bayan Üye 4 Ara 2016 #4,124 ---> Şu Anda Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz ? Oğuzhan Koç - Bulutlara Esir Olduk
SuskunDervis Kayıtlı Üye 7 Ara 2016 #4,137 ---> Şu Anda Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz ? To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et
---> Şu Anda Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz ? To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et
G Golder Kayıtlı Üye 7 Ara 2016 #4,139 Sancak - Cennet (Feat. Erdal Toprak) Çok geç olmadan, gönlüm dolmadan, aşkın solmadan, Gelip kalsan yanımda. Sevemem ki ben, güvenir miyim? Asla... Kalbim doydu yalanlarına.
Sancak - Cennet (Feat. Erdal Toprak) Çok geç olmadan, gönlüm dolmadan, aşkın solmadan, Gelip kalsan yanımda. Sevemem ki ben, güvenir miyim? Asla... Kalbim doydu yalanlarına.
Görünmezadam Kayıtlı Üye 7 Ara 2016 #4,140 To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et
To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et