https://youtu.be/HSBmy6hW-n4
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 22 Kas 2016 #4,002 ---> Şu Anda Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz ? Hangi Sahranın Gülüyüm, Aldırmam Kâh Arıyorum, Kâhi Kayboldum Orda....
---> Şu Anda Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz ? Hangi Sahranın Gülüyüm, Aldırmam Kâh Arıyorum, Kâhi Kayboldum Orda....
Sibel1 Bayan Üye 22 Kas 2016 #4,003 ---> Şu Anda Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz ? [MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION] [MENTION=155185]bycold[/MENTION] size gelsin geçler :krzma:
---> Şu Anda Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz ? [MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION] [MENTION=155185]bycold[/MENTION] size gelsin geçler :krzma:
Görünmezadam Kayıtlı Üye 24 Kas 2016 #4,007 To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et
To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et
mortal00 Kayıtlı Üye 24 Kas 2016 #4,009 ---> Şu Anda Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz ? To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et
---> Şu Anda Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz ? To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et
Görünmezadam Kayıtlı Üye 24 Kas 2016 #4,010 To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et
To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et
Görünmezadam Kayıtlı Üye 24 Kas 2016 #4,012 To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et
mortal00 Kayıtlı Üye 24 Kas 2016 #4,014 ---> Şu Anda Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz ? To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et
---> Şu Anda Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz ? To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 25 Kas 2016 #4,019 Cevap: ---> Şu Anda Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz ? Gözümden, gönlümden düşen düşene Bu öksüz başıma gözdağı verme
Cevap: ---> Şu Anda Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz ? Gözümden, gönlümden düşen düşene Bu öksüz başıma gözdağı verme