---> Şu an nerde olmak isterdin ? uykuda.d
REiSS Kayıtlı Üye 29 Ara 2010 #1,363 ---> Şu an nerde olmak isterdin ? doostum_' Alıntı: olmak istedigim yerdeyim Genişletmek için tıkla ... Aynen
---> Şu an nerde olmak isterdin ? doostum_' Alıntı: olmak istedigim yerdeyim Genişletmek için tıkla ... Aynen
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 31 Ara 2010 #1,369 ---> Şu an nerde olmak isterdin ? iş yerınden arkadsım rabıye evınde tv karsında olmak ıstıo bendeee sey cnmla bırlıkte olmak ısterdım herhalde D::d
---> Şu an nerde olmak isterdin ? iş yerınden arkadsım rabıye evınde tv karsında olmak ıstıo bendeee sey cnmla bırlıkte olmak ısterdım herhalde D::d
İnci 1907 Prenses 1 Ocak 2011 #1,373 ---> Şu an nerde olmak isterdin ? bi konserde olmak isterdim bagıra bagıra şarkı söylemek istiyorum
N ` nazLı .. Bayan Üye 1 Ocak 2011 #1,375 ---> Şu an nerde olmak isterdin ? ' İnci' Alıntı: bi konserde olmak isterdim bagıra bagıra şarkı söylemek istiyorum Genişletmek için tıkla ... ben dee
---> Şu an nerde olmak isterdin ? ' İnci' Alıntı: bi konserde olmak isterdim bagıra bagıra şarkı söylemek istiyorum Genişletmek için tıkla ... ben dee
İnci 1907 Prenses 1 Ocak 2011 #1,376 ---> Şu an nerde olmak isterdin ? nazlımda konserde olmak isterdim (L)
ashli Bayan Üye 1 Ocak 2011 #1,377 ---> Şu an nerde olmak isterdin ? İnci ve Nazlıyla bir konserde olmak isterdim Sesimiz kısılana kadar bağırırdık ne güzel olurdu cidden xD
---> Şu an nerde olmak isterdin ? İnci ve Nazlıyla bir konserde olmak isterdim Sesimiz kısılana kadar bağırırdık ne güzel olurdu cidden xD
N ` nazLı .. Bayan Üye 1 Ocak 2011 #1,378 ---> Şu an nerde olmak isterdin ? İncimle ve Aslım Aslımla Emre Aydın konserindee xD
İnci 1907 Prenses 1 Ocak 2011 #1,379 ---> Şu an nerde olmak isterdin ? aslıcım ve nazlıcımla bi konserde sesimiz kısılana kadar şarkı söylemek isterdimm soğuk havaya inat !! xD
---> Şu an nerde olmak isterdin ? aslıcım ve nazlıcımla bi konserde sesimiz kısılana kadar şarkı söylemek isterdimm soğuk havaya inat !! xD
ashli Bayan Üye 1 Ocak 2011 #1,380 ---> Şu an nerde olmak isterdin ? Emre Aydın harika olurdu eed bir kez gittim bu iki olurdu xD