---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? hiç :cool:
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 2 Ocak 2010 #862 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? mUDLUyUM zaTEN =)
| MatmazeL | Bayan Üye 3 Ocak 2010 #863 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? MutLuyum ztn
C carlos oliviera Kayıtlı Üye 3 Ocak 2010 #864 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? ps 3 almamlazım o zaman mutlu olcam
exodus Kayıtlı Üye 3 Ocak 2010 #865 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? bir buyuk şişe
NiL_GüN Bayan Üye 3 Ocak 2010 #866 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? ßitanem varken mutsuz olamam ki seviyorum seni
---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? ßitanem varken mutsuz olamam ki seviyorum seni
K kemal35 Banned 3 Ocak 2010 #867 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? Hiçbişeye ihtiyacım yok cünkü o burda içimde bedenimde yaşıyo seni seviyorum aşkım
---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? Hiçbişeye ihtiyacım yok cünkü o burda içimde bedenimde yaşıyo seni seviyorum aşkım
NiL_GüN Bayan Üye 3 Ocak 2010 #868 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? mutsuzluk adına ne varsa aldın attın kalbimden sen varsan huzurum da var
---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? mutsuzluk adına ne varsa aldın attın kalbimden sen varsan huzurum da var
K kemal35 Banned 3 Ocak 2010 #869 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? ihtiyacım da sensin mutluluğumda sensin sensizliğin çilesi çok ağır
---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? ihtiyacım da sensin mutluluğumda sensin sensizliğin çilesi çok ağır
NiL_GüN Bayan Üye 3 Ocak 2010 #870 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? Sadece Aşkıma ihtiyacım var
K kemal35 Banned 3 Ocak 2010 #871 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? Ellerimi tutmasına ihtiyacım var
NiL_GüN Bayan Üye 3 Ocak 2010 #872 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? ßitanemin destek olması yetiyor
K kemal35 Banned 3 Ocak 2010 #873 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? Sadece Onunla Başbaşa kalmaya
NiL_GüN Bayan Üye 3 Ocak 2010 #874 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? Canımın sabrına ihtiyacım var
K kemal35 Banned 3 Ocak 2010 #875 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? Aşkımın sadece mutlu olmasına
NiL_GüN Bayan Üye 3 Ocak 2010 #876 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? Bu akşam çok mutsuzdum ama sen geldin mutluyum bana destek olduğun için seviyorum seni aşkım
---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? Bu akşam çok mutsuzdum ama sen geldin mutluyum bana destek olduğun için seviyorum seni aşkım
K kemal35 Banned 3 Ocak 2010 #877 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? sevgin ruhumda adın beynimde aşkın yüreğimde olduktan sonra hiçbişeye ihityacım yok sen mutluluğun ta kendisisin
---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? sevgin ruhumda adın beynimde aşkın yüreğimde olduktan sonra hiçbişeye ihityacım yok sen mutluluğun ta kendisisin
endLesS Webmaster 3 Ocak 2010 #878 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? SéssizLik
Ece555 Bayan Üye 3 Ocak 2010 #879 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? Tayfunun yazacağı bir msj
K kemal35 Banned 3 Ocak 2010 #880 ---> Şu Anda Mutlu Olmak İçin Acaba Neye İhtiyacın Var ? hıbernian'ın maçı çevirmesine