---> Stinko'nun birinci yılı dolmuş İyiki aramızdasın, hep beraber nice senelere . :pp
TaTLı-CaDı Hayalperest. Bayan Üye 17 Eyl 2012 #21 ---> Stinko'nun birinci yılı dolmuş İyiki aramızdasın, hep beraber nice senelere . p
S Stinko Kayıtlı Üye 18 Eyl 2012 #22 ---> Stinko'nun birinci yılı dolmuş Gözde'' Alıntı: Yalandan kim ölmüş xD Rica ederiz :R Genişletmek için tıkla ... yokk beaaa herkess bı tarıh atmıs ımzasınaa bende yazcak bısı bulamadım o yuzden o tarıhıı koydumm canımm aa cokk cokk tesekkur ederımm songullllll inş )
---> Stinko'nun birinci yılı dolmuş Gözde'' Alıntı: Yalandan kim ölmüş xD Rica ederiz :R Genişletmek için tıkla ... yokk beaaa herkess bı tarıh atmıs ımzasınaa bende yazcak bısı bulamadım o yuzden o tarıhıı koydumm canımm aa cokk cokk tesekkur ederımm songullllll inş )
Gözde' Bayan Üye 18 Eyl 2012 #23 ---> Stinko'nun birinci yılı dolmuş Stinko' Alıntı: yokk beaaa herkess bı tarıh atmıs ımzasınaa bende yazcak bısı bulamadım o yuzden o tarıhıı koydumm canımm aa cokk cokk tesekkur ederımm songullllll inş ) Genişletmek için tıkla ... xDxD Öyle olsun bakalım xD
---> Stinko'nun birinci yılı dolmuş Stinko' Alıntı: yokk beaaa herkess bı tarıh atmıs ımzasınaa bende yazcak bısı bulamadım o yuzden o tarıhıı koydumm canımm aa cokk cokk tesekkur ederımm songullllll inş ) Genişletmek için tıkla ... xDxD Öyle olsun bakalım xD