Statlar Siyaset Yuvası Oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Statlar Siyaset Yuvası Oldu!

Mısır'daki darbe karşıtlarının, cuntaya karşı direnişi sırasında fotoğraflara yansıyan sembol işareti siyasete girmiyor mu ?

Cezaevine tikilan, ustelik bu hukumet zamaninda yapilan, ve bu hukumete karsi olanlarin cezaevindeki hukumlu generallere destek verdigi bir vakitte bu adamin resmini koymak siyaset olmuyo mu?

[MENTION=81564]By SerhaT[/MENTION]

Bu olayın Mısırın iç siyaseti olduğunu sende idrak edemeyecek kadar çok geridesin ! Kusura bakma sende kardeş...

Gezi parkı olaylarında ölen insanlar için stadlar da slogan atıldığında insanlık kategorisine girmiyor siyaset oluyor ama ?

Allah sana Irak'a Abd girip orda müslümanları katlederken Ak Partin nerdeydi,sen nerdeydi diye sorduğunda ne cevap vereceksin ?

Benim avatarım da Eski genelkurmay başkanı var ! Ordu kuvvetleri hiçbir zaman siyasete girmez ..

Ne içerikli kardeş ?
Eski Genelkurmay Başkanı , siyasete mi giriyor ?

Yuh artık eğer sen bu katliama mısırın iç işleri deyip geçiştiriyorsan diyecek laf kalmıyor.

Mesele iki ağaç değildi sen daha bunu idrak edememişsin ki neyin tartışmasını yapıyoruz burda biz.
Artı konuda o değil.

+

Biz o olayın ne amaçlı olduğunu çok iyi biliyoruz amacın ağaç değil hükümeti devirmek olduğunu da biliyoruz.Boşuna uğraştığınızı da biliyoruz.

Yuh artık eğer sen bu katliama mısırın iç işleri deyip geçiştiriyorsan diyecek laf kalmıyor.

Biz o olayın ne amaçlı olduğunu çok iyi biliyoruz amacın ağaç değil hükümeti devirmek olduğunu da biliyoruz.Boşuna uğraştığınızı da biliyoruz.

Aynen onu ben de bangir bangir bagirmistim burda, bi seyler anlatilmak.istendi ama anlicak kisiler yoktu bu yuzden bosaydi, bosa yandi tum canlar, bosa ekonomi zarar gordu vs vs daja uzatilabilir.
Acisi bizden cikiyo simdi, kisir dongu.
Neyse bu tur konulara girmicem bi daha, size iyi forumlar.

Oradaki katliama tepkisini gosteren insanlara siyaset yapiyo diyosunuz ya aciyorum. Amaclari siyaset yapmak degil, oradaki katliama ugrayanlarin yanlarinda olduklarini gostermek. Eminim ki gezi olaylarina destek icerikli olaylar olsaydi stadlarda, buradaki konunun basligi ''Stadlar siyaset yuvasi oldu'' degilde ''Stadlar demokrasi savunuculari yuvasi oldu'' olurdu. Ikiyuzlulugunuzude kiniyorum. Asil siyaset yapanlar onlar degil, sizlersiniz. Sirf Tayyip Erdogan darbe karsitlarini destekliyor diye yuzlerce masumu katledip halkin kendi iradesiyle sectigi cumhurbaskanini darbe ile gorevden alan Sisiyi destekleyen ''sozde'' demokrasici, gezi direniscileri taniyorum. Sizin demokrasi anlayisiniz bu kadar iste. Halkin iradesiyle sectigi baskanlari meydanlarda teror estirerek eylem yaparak ve o eylemcileri destekleyerek demokrasi ariyosunuz siz. Ve Misirdaki halkin iradesiyle sectigi cumhurbaskanini gorevden alan sisiye karsi baskaldiranlari, sirf basbakinimiz destekliyor diye karsi cepheyi destekleyerek demokrasi ariyosunuz siz. Soyleyecek baska laf yok ki size ne soylense bos.

++

Ortada hiçbir şey yok iken ortalığı ayağı kaldıranlar şimdi yüzlerce insanın katledilmesinin kınanmasını bile hazmedemiyorlar..

Adım gibi eminimki Erdoğan sisiyi destekleseydi bunlar mursi diye sokaklara dökülürlerdi.Bu arkadaşların tek dertleri boş muhalefet olmak..

Aynen onu ben de bangir bangir bagirmistim burda, bi seyler anlatilmak.istendi ama anlicak kisiler yoktu bu yuzden bosaydi, bosa yandi tum canlar, bosa ekonomi zarar gordu vs vs daja uzatilabilir.
Acisi bizden cikiyo simdi, kisir dongu.
Neyse bu tur konulara girmicem bi daha, size iyi forumlar.

Bunlar sadece bir oyundu halen göremiyor musunuz?Mısır bir şeyler anlatmıyor mu sizlere?Mısırda yapılmak istenen Türkiyede yapılmak istendi ancak başaramadılar..

İyi forumlar..

Bunlar sadece bir oyundu halen göremiyor musunuz?Mısır bir şeyler anlatmıyor mu sizlere?Mısırda yapılmak istenen Türkiyede yapılmak istendi ancak başaramadılar..

İyi forumlar..

Eger banlanmamis olursam seneye yeterli bi birikimi elde ettigimi dusumdugumde gelip sizinle konuscam. Iyi geceler.

İyi forumlar..

Türkiyeyi 2 bölmek istediler böldüler 4.e bölmek istediler böldüler iç savaştan beter halimiz göremiyor musun bunu ? Türkü , Kürdü , Alevisi sünnisi , sağcısı solcuusu, Fenerlisi, Cimbomlusu, Çapulcusu evdeki yüzde ellisi. Kör müsün sen ya? nasıl geliyosun bu oyunlara. git bak bakalım oku gör körü körüne bağlanma gözüne kurban olayım .

Türkiyeyi 2 bölmek istediler böldüler 4.e bölmek istediler böldüler iç savaştan beter halimiz göremiyor musun bunu ? Türkü , Kürdü , Alevisi sünnisi , sağcısı solcuusu, Fenerlisi, Cimbomlusu, Çapulcusu evdeki yüzde ellisi. Kör müsün sen ya? nasıl geliyosun bu oyunlara. git bak bakalım oku gör körü körüne bağlanma gözüne kurban olayım .

Ee birazda kendinizde suç arayın..Neden bu hale geldik diye düşünün biraz.

Mesela sadece başbakana olan düşmanlığınızdan dolayı ülkenin menfaatini düşünmeyip sokakları savaş alanına çevirmenizden başlayabilirsin.

Eger banlanmamis olursam seneye yeterli bi birikimi elde ettigimi dusumdugumde gelip sizinle konuscam. Iyi geceler.

Her daim..

İyi geceler..

Ee birazda kendinizde suç arayın..Neden bu hale geldik diye düşünün biraz.

Mesela sadece başbakana olan düşmanlığınızdan dolayı ülkenin menfaatini düşünmeyip sokakları savaş alanına çevirmenizden başlayabilirsin.

Her daim..

İyi geceler..

Mesela alevi olanları dışlamanız? Pkk itlerini meclise kadar sokmanız? bunlarıda tartışalım bunlar öncelikli.

Tamam kardeş oluyor evet haklısın(!)

Hakikaten agzimi bozduracaksin dostum ya. Adamin avatarina laf atiyosun once kendi avatarina bi bak, sadece bunu istiyoruz senden. Ne ben, ne o adam nede bi baskasi avatarin siyasi icerikli oldugu halde sana bi sey soylemedi, sen kalkmis siyasetle icerigi olmayan avatari cocuk gibi sikayet etmeye kalkiyosun ya. Harbiden bi s..... gidin artik ya. Ya adam gibi karsi goruslu insanlara saygisizlik yapmadan konu acin yada bu tur konulari acip dangalaklik yapmayin. Konusulacaksa konusulsun. Forumda azinlik sayilacak iktidar yanlarina ve iktidara etmediginiz hakaret, acmadiginiz konu kalmadi. Sabirda bi yere kadar. Bu tur konulari acanlar hep sen ve senin gibi bos adamlar. Bu forumda herkes seninle hem fikir degil. ADAM GIBI KONULAR ACIN, HER FIRSATTA IKTIDAR ILE ALAKASI OLMAYAN KONULARDA BILE IKTIDARA B.K ATMAYI BIRAKIN.

Mesela alevi olanları dışlamanız? Pkk itlerini meclise kadar sokmanız? bunlarıda tartışalım bunlar öncelikli.

Alevileri dışlamamız mı?Cevap verme gereği duymuyorum buna.

Pkk itlerini de meclise ne akp ne de akpliler sokmadı..Biraz araştır bak tbmmye alımlar nasıl oluyor.Nasıl çıkmış bdpliler meclise..Demokrat bir insan olarak bunları bilmemen hiç doğru değil.

Alevilerden Dersim katliami adina, gram kendi hukumetinin bi sucu olmadigi halde ozur dileyen bir basbakan var Damla. Ne dislamasi? Cikarin su at gozluklerinizi artik, tamam din kolay degistirilmiyo anliyoruz ama parti olayinida din gibi degistirilmesi zor gorup, olaylara ideolojik bakmayin. Pkk itlerinide meclise Tayyip Erdogan sokmadi, halk kendi oyuyla secip soktu.
Dersim katliamini yapan hukumette o zaman ki CHP hukumetidir. Eminim ki bi kac dangalak cikip beni Kemal Ataturk dusmani yapacak. Benim ne Kemal Ataturk' e dil uzatmaya hakkim var, nede onu sevmemek icin bir sebebim. Ama suda bir gercek ki Dersim katliami komutanlarindan biri Mustafa Kemal'dir, Dersimi bombalayan savas ucaklarindan birininde pilotu manevi kizi Sabiha Gokcendir. İste bu olaylar adina butun alevi kardeslerimizden ozur dileyen bir basbakan var fakat GOREBILENE.

Alevileri dışlamamız mı?Cevap verme gereği duymuyorum buna.

Pkk itlerini de meclise ne akp ne de akpliler sokmadı..Biraz araştır bak tbmmye alımlar nasıl oluyor.Nasıl çıkmış bdpliler meclise..Demokrat bir insan olarak bunları bilmemen hiç doğru değil.

:vala_02: serhat canım sıkkın sana cevap bile vermiyorum. Pkklıları meclise akp sokmadı biz soktuk biz kötüyüz pis çocuguz biz sevme bizi.

İnşAllah bu günleri'de atlatacağız.
Yarabbi çok şükür.

Alevilerden Dersim katliami adina, gram kendi hukumetinin bi sucu olmadigi halde ozur dileyen bir basbakan var Damla. Ne dislamasi? Cikarin su at gozluklerinizi artik, tamam din kolay degistirilmiyo anliyoruz ama parti olayinida din gibi degistirilmesi zor gorup, olaylara ideolojik bakmayin. Pkk itlerinide meclise Tayyip Erdogan sokmadi, halk kendi oyuyla secip soktu.
Dersim katliamini yapan hukumette o zaman ki CHP hukumetidir. Eminim ki bi kac dangalak cikip beni Kemal Ataturk dusmani yapacak. Benim ne Kemal Ataturk' e dil uzatmaya hakkim var, nede onu sevmemek icin bir sebebim. Ama suda bir gercek ki Dersim katliami komutanlarindan biri Mustafa Kemal'dir, Dersimi bombalayan savas ucaklarindan birininde pilotu manevi kizi Sabiha Gokcendir. İste bu olaylar adina butun alevi kardeslerimizden ozur dileyen bir basbakan var fakat GOREBILENE.

:)

bu siyaset değil, mazlumun zalim karşısındaki haklı duruşudur... neden bu kadar rahatsız olundu anlamadım.

Goremeyen korler oldugu surece bu hep siyaset meselesi sayilacak.

anlayamazlar, boş yere uğraşmasınlar.. kalpleri o kadar geniş değil çünkü..

Biz;

Tartışmayı dahi dozajında yapamıyoruz ki.
Her şeyden önce karşıdaki kişiye çoğu zaman Saygımız yok ne yazık ki.
Öncelikle dinlemeyi öğrenmeliyiz.
Görüşlere vede fikirlere Saygı duymalıyız.
Kimse kimseyi sevmek veya benimsemek zorunda değil. Fakat; SAYGI duymak zorundadır.
Bir ufacık nokta kadar bir konuyu büyüterek Erciyes dağı gibi yapmakta ne yazık ki üstümüze yok.

Saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri