Statlar Siyaset Yuvası Oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Director23

Banned
Stadlar Siyaset Yuvası Oldu!

Futbol liglerinin başlamasından önce "Stadyumlarda siyaset yasak" diyenler bu akşam ortaya çıkan görüntüler hakkında ne yorum yapacaklar.

Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonunun ilk golünü atan Sercan Kaya, Mısır halkına Rabia selamı yaptı.

Emre Belözoğlu da, Torku Konyaspor - Fenerbahçe maçında takımın penaltında 2. golünü attıktan sonra tribünlere #R4BIA işareti yaptı.

Torku Konyaspor - Fenerbahçe maçında protokol tribününde Konyaspor Kulübü Ahmet Şan'ın yanında oturan kişinin üzerinde ise Mursi atkısı mevcut:

Stadlara siyaset sokmak mı yasak yoksa muhalefet olmak, muhalefetin sesi mi yasak?
Ne dersiniz?

Son düzenleme:
---> Statlar Siyaset Yuvası Oldu!

Bu olaya siyaset deyip kinayana ben.insan demem.Eger muslumansan katliami kinarsin katliami kinayanlari.degil!!!

Sakin ol hocam,mevzu; olayın yeri..Nedeni değil..

Niye hocam statt taksim diye nara attiklarinda boyle bir.konuyla.karsilasmadik?Hem musluman kardeslerimiz hunharca katlediliyorsa ve bunu statta dile getirenler kinaniyorsa soylenecek tek kelime.kaliyor o da koca bir yazik hocam..

Niye hocam statt taksim diye nara attiklarinda boyle bir.konuyla.karsilasmadik?Hem musluman kardeslerimiz hunharca katlediliyorsa ve bunu statta dile getirenler kinaniyorsa soylenecek tek kelime.kaliyor o da koca bir yazik hocam..

iş resmi maçlara gelince işler biraz daha farklılaşıyor o nedenle...

Hocam mesele ne akp ne.chp ne mhp..Yani oyle adamlar var ki sirf basbakan mursiyi destekliyor diye.sisiyi destekliyor..Mesele.siyaset meselesi degil mesele.insanlik meselesi..Iki agac.icin dunyayi ayaga kaldiranlar simdi bu katliama suskun hatta bazilari varki sussalar daha hayirli olacak..

Bu olaya siyaset deyip kinayana ben.insan demem.Eger muslumansan katliami kinarsin katliami kinayanlari.degil!!!

Yine konuyu başka tarafından anlamışsın !
Yahu arkadaş okuma anlama problemin varsa yorum yapma yahu !

Eşitlikten,adaletten bahsediyoruz burda , sana uzak bir kavram tabi .

*
Bu arada yönetici arkadaşlar bu arkadaşın avatarı siyaset içeriklidir !
Ya kaldırılsın ya da ben de siyaset içerikli avatar kullanırım .

Benn Stadlardaa siyaset istemeyenlerdenimmm..... yok rabia işareti... yok 34 dakıkada her yer taksım dıye bagırcan yok oyle yok boyle akp ıcın slogan atcam yok chp kötülüycem ...sen oraya takımını desteklemeye gıdıyon arkadas barii orda bırak böylee seylerı.... yasanmıs bı olay anlatcam Sancaktepe Hakan Şükür stadının acılıs macına gıttım adamlarda takımı desteklemek yok burası chp burdan cıkıs yok dıe bagırıyolar tuhaf .... koyayımmmm böyleee zihniyeteeeee

Son düzenleme:

*

Bu olayın siyaset olmadığını kavrayamayacak kadar iktidar düşmanısın sen kardeş hiç kusura bakma.Bu olay bir siyasi durumu ifade etmiyor bu yapılan gösteriler insanlık için ortaya konulan tepkidir.

Sen gelmiş statta siyaset var diyorsun.Statta insanlık gösterileri var insanlık..Eğer çıkıp akp lehine bir slogan atsalardı vallahi haklısın derdim veya mhp veya chp..Ama durum başka..Ortada büyük bir katliam var..Allah sorduğu zaman sen stat maç yeri insanlar ölmüş kundaktaki bebek kurşulanmış bunlara statta tepki gösterilemez diyebilecek misin bakalım?

Bu arada benim avatarım siyasi bir simgeyse senin avatarın daha kötüsü..Şuan mahkemenin verdiği karara göre bir ergenekoncunun fotoğrafını avatar yapmışsın.Bu duruma ne diyelim?

Benim avatarım zulme karşı bir başkaldırıdır sadece amaç siyaset yapmak değil kardeşlerimizin tek olmadığını sanalda tüm insanlığa göstermektir..

Son olarak bu alıntı ile bitireceğim..

Rabia işaretinden dolayı Tüklüğümüze laf edenlere hitaben;

Mısır için arakan için doğu türkistan için suriye için filistin için gösterdiğimiz tepkiden dolayı Türklüğümüze laf edenler,
"Güneşin battığı yere kadar her yeri zapt edebilirim" hun imparatoru ULDIZ HAN'ın torunuyum islam için tüm kanım aksın diyen FATİH SULTAN MEHMETin torunuyum ve en önemlisi " müminleri birbirine kardeş kıldım diyen Hz. MUhammed Mustafanın(S.a.v) ümmetiyim ırkçılık yapıp Allah(c.c)a şirk koşmaktansa ümmetçilik yapın davaya ortak olun .

Son düzenleme:

Stadlara gezi parkı vb şeyler kesinlikle yasaklı siyaset içeriği var derken rabia selamına ses çıkartılmaması ? bizde müslümaniz ama siz ? müslümanlıkta adaletsizlik yazıyor mu?

Hocam mesele ne akp ne.chp ne mhp..Yani oyle adamlar var ki sirf basbakan mursiyi destekliyor diye.sisiyi destekliyor..Mesele.siyaset meselesi degil mesele.insanlik meselesi..Iki agac.icin dunyayi ayaga kaldiranlar simdi bu katliama suskun hatta bazilari varki sussalar daha hayirli olacak..

Mesele iki ağaç değildi sen daha bunu idrak edememişsin ki neyin tartışmasını yapıyoruz burda biz.
Artı konuda o değil.

+

Oradaki katliama tepkisini gosteren insanlara siyaset yapiyo diyosunuz ya aciyorum. Amaclari siyaset yapmak degil, oradaki katliama ugrayanlarin yanlarinda olduklarini gostermek. Eminim ki gezi olaylarina destek icerikli olaylar olsaydi stadlarda, buradaki konunun basligi ''Stadlar siyaset yuvasi oldu'' degilde ''Stadlar demokrasi savunuculari yuvasi oldu'' olurdu. Ikiyuzlulugunuzude kiniyorum. Asil siyaset yapanlar onlar degil, sizlersiniz. Sirf Tayyip Erdogan darbe karsitlarini destekliyor diye yuzlerce masumu katledip halkin kendi iradesiyle sectigi cumhurbaskanini darbe ile gorevden alan Sisiyi destekleyen ''sozde'' demokrasici, gezi direniscileri taniyorum. Sizin demokrasi anlayisiniz bu kadar iste. Halkin iradesiyle sectigi baskanlari meydanlarda teror estirerek eylem yaparak ve o eylemcileri destekleyerek demokrasi ariyosunuz siz. Ve Misirdaki halkin iradesiyle sectigi cumhurbaskanini gorevden alan sisiye karsi baskaldiranlari, sirf basbakinimiz destekliyor diye karsi cepheyi destekleyerek demokrasi ariyosunuz siz. Soyleyecek baska laf yok ki size ne soylense bos.

*

Senin avatarin ne icerikli kardes?

+++

Oradaki katliama tepkisini gosteren insanlara siyaset yapiyo diyosunuz ya aciyorum. Amaclari siyaset yapmak degil, oradaki katliama ugrayanlarin yanlarinda olduklarini gostermek. Eminim ki gezi olaylarina destek icerikli olaylar olsaydi stadlarda, buradaki konunun basligi ''Stadlar siyaset yuvasi oldu'' degilde ''Stadlar demokrasi savunuculari yuvasi oldu'' olurdu. Ikiyuzlulugunuzude kiniyorum. Asil siyaset yapanlar onlar degil, sizlersiniz. Sirf Tayyip Erdogan darbe karsitlarini destekliyor diye yuzlerce masumu katledip halkin kendi iradesiyle sectigi cumhurbaskanini darbe ile gorevden alan Sisiyi destekleyen ''sozde'' demokrasici, gezi direniscileri taniyorum. Sizin demokrasi anlayisiniz bu kadar iste. Halkin iradesiyle sectigi baskanlari meydanlarda teror estirerek eylem yaparak ve o eylemcileri destekleyerek demokrasi ariyosunuz siz. Ve Misirdaki halkin iradesiyle sectigi cumhurbaskanini gorevden alan sisiye karsi baskaldiranlari, sirf basbakinimiz destekliyor diye karsi cepheyi destekleyerek demokrasi ariyosunuz siz. Soyleyecek baska laf yok ki size ne soylense bos.

Ben özel olarak belirteyim, karşı olduğum burda Mısır'ın yanında olduğumuzu belirten işaretlerin yapılması değil,
Taksim olaylarında yapılmasına izin verilmeyen şeyin şimdi yapıldığında ses çıkarılmaması.
Her ikisi de katliamdı.
Ölümün biri üçü beşi olmaz.

Ben özel olarak belirteyim, karşı olduğum burda Mısır'ı destekleyici işaretler yapılması değil,
Taksim olaylarında yapılmasına izin verilmeyen şeyin şimdi yapıldığında ses çıkarılmaması.
Her ikisi de katliamdı.

Her ikisinide katliam diyosun ya gozdecim, bence artik sen bu konunun disinda kal. goz yasartici sprey ve tazyikli su ile tanklari, bombalari, gercek mermi kullanan polis, askerleri ayni kefeye koyuyosun ya, daha fazla konusma bence sen. Az daha Turkiye uzerinde yapilmak istenen seylerin, oyunlarin farkina varacak kadar buyu, ondan sonra mantikli konusarak tartis olur mu guzelim?

En sevdigim uyelerden bir tanesisin, kalbini kirmayayim.

Ben özel olarak belirteyim, karşı olduğum burda Mısır'ın yanında olduğumuzu belirten işaretlerin yapılması değil,
Her ikisi de katliamdı.

:3dgxk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri