Star Wars Galaxies: An Empire Divided

JaKaBoO

Kayıtlı Üye
Star Wars Galaxies: An Empire Divided, Lucas Arts lisansı ile Sony Online Entertainment tarafından geliştirilmiş çok oyunculu bir rol yapma oyunu. Bugüne kadar Star Wars evreni içinde geçen en büyük multiplayer oyun olan Star Wars Galaxies’in sadece grafik motoru dahi bir çok first person shooter’ı imrendirecek kalitede.

Diğer tüm çok oyunculu rol yapma oyunlarında olduğu gibi Star Wars Galaxies’de online yaşama bağlanıyorsunuz. Oyun filmlerde gördüğümüz Star Wars evreninin kitaplar, bilgisayar oyunları ve masa üstü rol yapma oyunları ile genişlemiş hali olan “Extended Universe” baz alınarak hazırlanmış. 20’nin üzerinde meslekte uzmanlaşma imkanınızın olduğu Star Wars Galaxies’de karakterinizin fiziksel bir çok özelliğini ve mesleklerinizi istediğiniz zaman değiştirme esnekliğiniz mevcut. Oyunun bu serbestliği isterseniz sadece savaşçı ağırlıklı, sadece üretici ve ya yarı savaşçı/yarı üretici ve daha bir çok başka kombinasyonlar oluşturabilmenizi sağlıyor.

Oyunda Jedi olabilmekte mümkün. Şimdilik meslek havuzundan rastgele seçilmiş beş mesleği master seviyesine çıkartılarak ulaşılan Jedi mesleği, yakın bir zamanda görev bazlı bir sistem ile ulaşılıyor olacak.

Üretim oyunun içinde başlı başına ayrı bir sistem halini almış. İhtıyacınıza göre kaynak çıkarmak, belli meslek seviyelerine göre çeşitli üretim mümkün. Üretim kalitesini yüksek tutmak için üretici meslekte en yüksek seviyede olmanız yetmiyor, kailteli kaynak ve kaliteli malzeme kullanımı zorunlu. Bu beraberinde sizi diğer oyuncularla sürekli iletişime ve alışverişe sokan bir üretim sistemi getiriyor.

Üretici ve savaşçılar yanında cantinalarda “Entertainer” meslek dallarından bir çok insanı dansederken, diğer oyuncuların fiziksel görünüşlerini rötuşlarken, bir müzik aleti çalarken görebilirsiniz. Ayrıca dansçı ve müzisyen gruplarından orkestralar dahi oluşturulabiliyor.

Bunların yanında ranger, squad leader (takım lideri) ve politician (politikacı) gibi daha bir çok değişik meslek oyunda mevcut.

Star Wars Galaxies reflekslerin ve bağlantı kalitesinin önemli olmadığı, Star Wars evrenini binlerce oyuncu ile bir arada yaşamak isteyenler için ideal bir seçim. Her çok oyunculu rol yapma oyunu gibi Star Wars Galaxies’de diğer oyuncularla kurduğunuz diyalog ve sosyalleşmeye bağımlı olarak karakter geliştirebildiğiniz bir oyun.
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst