---> ßyn ChâpriSs SuperModerator Olmuştur Tebrikler Kapris :R
Lilith Daughter of the Void Admin 5 Kas 2011 #22 ---> ßyn ChâpriSs SuperModerator Olmuştur Teşekkür ederim Kespır.
Lilith Daughter of the Void Admin 5 Kas 2011 #24 ---> ßyn ChâpriSs SuperModerator Olmuştur Teşekkür ederim.
REiSS Kayıtlı Üye 5 Kas 2011 #26 ---> ßyn ChâpriSs SuperModerator Olmuştur Tebrikler Eda Hayırlı Olsun..
Lilith Daughter of the Void Admin 5 Kas 2011 #27 ---> ßyn ChâpriSs SuperModerator Olmuştur waLL~é' Alıntı: tebrıkler cnım Genişletmek için tıkla ... Sağol hayatım. REiSS' Alıntı: Tebrikler Eda Hayırlı Olsun.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
---> ßyn ChâpriSs SuperModerator Olmuştur waLL~é' Alıntı: tebrıkler cnım Genişletmek için tıkla ... Sağol hayatım. REiSS' Alıntı: Tebrikler Eda Hayırlı Olsun.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
H HaDeS Kayıtlı Üye 5 Kas 2011 #28 ---> ßyn ChâpriSs SuperModerator Olmuştur eda, yeni gorevinde basarilar dilerim
Lilith Daughter of the Void Admin 5 Kas 2011 #29 ---> ßyn ChâpriSs SuperModerator Olmuştur Sağol abi umarım.
ashli Bayan Üye 5 Kas 2011 #30 ---> ßyn ChâpriSs SuperModerator Olmuştur Mor çok yakıştı tebrikler cnm
Lilith Daughter of the Void Admin 5 Kas 2011 #31 ---> ßyn ChâpriSs SuperModerator Olmuştur Teşekkür ederim Adminiçem.
'Gülümse :D Prenses 5 Kas 2011 #32 ---> ßyn ChâpriSs SuperModerator Olmuştur tatlım tebrik ederimm şaşırmadımmm hiç
Buğra1 Kayıtlı Üye 5 Kas 2011 #33 ---> ßyn ChâpriSs SuperModerator Olmuştur Bırak şimdi bunu beklemiyordum falan. Dört gözle beklediğini hepimiz biliyoruz. Bizde geçtik o yollardan Tebrik ederim capris başarılar
---> ßyn ChâpriSs SuperModerator Olmuştur Bırak şimdi bunu beklemiyordum falan. Dört gözle beklediğini hepimiz biliyoruz. Bizde geçtik o yollardan Tebrik ederim capris başarılar
Lilith Daughter of the Void Admin 5 Kas 2011 #34 ---> ßyn ChâpriSs SuperModerator Olmuştur xD Yok özkandan beklemiyodum ben. Yoksa bunu bekliyordum birazcık. Teşekkürler.
---> ßyn ChâpriSs SuperModerator Olmuştur xD Yok özkandan beklemiyodum ben. Yoksa bunu bekliyordum birazcık. Teşekkürler.
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 5 Kas 2011 #35 ---> ßyn ChâpriSs SuperModerator Olmuştur Tebrik Ederim
Lilith Daughter of the Void Admin 5 Kas 2011 #36 ---> ßyn ChâpriSs SuperModerator Olmuştur Teşekkür ederim. :M xD
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 5 Kas 2011 #37 ---> ßyn ChâpriSs SuperModerator Olmuştur ßyn châpriss' Alıntı: [ı]teşekkür ederim. :m xd[/ı] Genişletmek için tıkla ... :106:
---> ßyn ChâpriSs SuperModerator Olmuştur ßyn châpriss' Alıntı: [ı]teşekkür ederim. :m xd[/ı] Genişletmek için tıkla ... :106:
bluee Kayıtlı Üye 5 Kas 2011 #38 ---> ßyn ChâpriSs SuperModerator Olmuştur tebrikler yeni görevinde başarılar dilerim