߀N!Mm :) Güncellendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:D:D sn 17 yaşındayım die kekle mileti :D kaç yaşında olduun beli 13 mu 14 mü ? :D:D:D
hea bide snn aykkablrn we çorpların bism hhiç ilqimisi çekmio ppff
bide biri bu kısı ağda denen qüsEL iicatla tnıştırmalı :D:D 5. resmde koltk altndakky kıllar qösüküo ııykk =Ss :D:D

:D:D sn 17 yaşındayım die kekle mileti :D kaç yaşında olduun beli 13 mu 14 mü ? :D:D:D
hea bide snn aykkablrn we çorpların bism hhiç ilqimisi çekmio ppff
bide biri bu kısı ağda denen qüsEL iicatla tnıştırmalı :D:D 5. resmde koltk altndakky kıllar qösüküo ııykk =Ss :D:D

Biraz iLeri Gitmemismisin ?

Arkadas 16 Yasinda o Gördügünde Saclarinin koLtuk aLti deil. ii bak bence biraz

12 Post Silinmistir...

Burda Yönetici Üyeyi Uyarmis.. + Üyenin uyarmasina gerek yok.

Herkezin Atlamasina Gerek yok..

ne oluyor ya :S ben hala bir şey anlamadım ne koltuk altı kılı :S delimidir nedir bu millet :S

yha eLif fikrini söLedi annayanda annadı delimidir die birine hitap ediLmez çok yannış yakışmıo ELif abLan yaşında senin kendinden büükLere biraz sayqın oLsun ki sevqi şefkat feLan bişiLer qöstersinLeR

yha eLif fikrini söLedi annayanda annadı delimidir die birine hitap ediLmez çok yannış yakışmıo ELif abLan yaşında senin kendinden büükLere biraz sayqın oLsun ki sevqi şefkat feLan bişiLer qöstersinLeR

Awful.. Bu Kez Seni Ben Uyariyorum.. Bir Kisiden Saygi Bekliceksen Karsindaki Kisiyede Saygi Gösterceksin Büyük Kücük Farketmez!! Bir Insan Kücük Diye Karsisindakine Herseyi Söyleme Hakkina Sahip Degil..

zıkkımın_dibi ağar ol fazla kaçırıyosun konuyu büyüksek çekil dur kenarda küçük bu salla de geç bebe demeyi biliyosan ;)

tesekkür ederim arkadaşlar :) ... konumda tartışma oLmus ama bir fikrim yok !! .. ben diceğimi dediMm ....

tekrar teşekkürler hihi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri