öylesine :)
HAYkoROCK Bayan Üye 2 Eki 2008 #25 Pardon)olurdum Sanirim Yada ÖzÜr Dİlerİm (cÜnkÜ Kİmseyİ Kirmak İstemİyorum)))
petaliza Bayan Üye 22 Şub 2012 #31 ---> Sözlükte bir kelime olsaydınız hangisi olurdunuz ? sessiz olurdum sanırım
M MeerDown Kayıtlı Üye 22 Şub 2012 #32 ---> Sözlükte bir kelime olsaydınız hangisi olurdunuz ? Helâk.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 22 Şub 2012 #33 ---> Sözlükte bir kelime olsaydınız hangisi olurdunuz ? paranoyak : aşırı endişe veya korkuyla karakterize edilen, sıkça mantıksız kuruntularla bilinen bir rahatsızlıktır.
---> Sözlükte bir kelime olsaydınız hangisi olurdunuz ? paranoyak : aşırı endişe veya korkuyla karakterize edilen, sıkça mantıksız kuruntularla bilinen bir rahatsızlıktır.
M Mastor Kayıtlı Üye 22 Şub 2012 #34 ---> Sözlükte bir kelime olsaydınız hangisi olurdunuz ? Bekriya.
parasite Kayıtlı Üye 22 Şub 2012 #35 ---> Sözlükte bir kelime olsaydınız hangisi olurdunuz ? bahtsız ...
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 22 Şub 2012 #36 ---> Sözlükte bir kelime olsaydınız hangisi olurdunuz ? Masumiyet