Sorularınız Ve dersler

DeathWriter

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 8 yıldır okul ile beraber 10 yıldır profesyonel tasarımcıyım Art directorluk
yapıyorum Sorularınız ve isteklerinize memnuyiyetle cevaplar yardımcı olurum

---> Sorularınız Ve dersler

hic anlamam ama yinede yardim teklifin cok ince bir davanis, Yararlanmak isteyenler olabilir.

Çok iyiymiş belki ilerde sorularım olur, daha internetten araştırıyorum yeni merak saldım, bi arkadaşım da bilişim eğitim merkezine gitmemi öneriyor aslında profesyonel meslek olarak düşünmüyorum ama burda öğrendiklerimle de kalmak istemiyorum hem kursta öğrenme garantisi varmış birçok kişinin memnun kaldığını duydum belki giderim ilerde. Tabii profesyonel olmak ayrıdır eminim keyifli bir meslektir.

Çok acemice olucak ama
Bu programın deneme sürünü ben indirmiştim hocanın web site ödevini yapabilmek için.Şimdi onun süresi bitti ve tekrar yükleyemiyorum bunun bir yolunu bulamıcaz mı ya direk indirebileceğimiz.
Şuan tek yapabildiğim yazı yazmak ve boyutunu ayarlayabilmek onun dışında yapabildiğim birşey yok ama okuduğum bölümden dolayı bunu öğrenmek için kursa gidecem.Kursa gittikten sonra sana sorarım.
Şunu da sormak istiyorum photoshoptan başka fotorafla tasarım yapmak için uygulanan programlar var mı.Afişler,ambalajlar hatırlanırken kullanılan programlar gibi.Daha profesyonel olan tasarım programları.

Soruna çok uzun zaman cevap veremediğim için üzgünüm daha yeni toparlandım bir kaza geçirdim
Portable indirim kullanabilirsiniz arzu ederseniz link verebilirim

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri