SoRuLaR aMa DüSüNdüRüCü

iReM^^

Banned
1) 3 5 6 8 14 18 21 ? soru işareti yerine jangi sayı gelmelidir

2)Bir katil ölüm cezasıyla çarptırıldıve önüne 3 sık konuldu:Karşıda 3 oda war.Birinci Odada elektrikli sandalye,ikinci odada elleri silahlı azılı katiller üçüncü odada ise üç yıldır aç olan aslanlar war.Bu üç şıktan hangisi mahkum için daha tehlıkesizdir?

3)İnsanın dogumundan ölümüne kadar hiç büyümeyen organı neresidir?

4)Fil Kadar büyük olan fakat o kadar ağırlığı olmayan şey nedir?

5)Pazartesi,Çarşamba,Perşembe günlerini söylemeden peş peşe 3 gün sayabilirmisiniz?

---> SoRuLaR aMa DüSüNdüRüCü

sadece 1. soruya baktım ve gece 3ten 9a kadar ugrastım sadece bunu cıkarta bıldım matematıkle ılgısı yok ama :D sonuc başarılı gibi=) dogrulugununn teyid edersen sevinirim

Sayıların rakam değeri 1 artıyor

3 = Üç -2

5 = Beş -3

6 = Altı -4

8 = Sekiz -5

14 = On Dört -6

18 = On Sekiz -7

21 = Yirmi Bir -8

?= ……….. -9
9 harflı 24 (yirmi dört) war
dogrularsanız cevabı sewınırım:)

2. ne kadar basitmiş ehuh :):D:D
mahkum da aslanların 3 yıl aç yaşayamayacaklarını biliyorsa onun zararsız olacgnı bılmelı o odanın =D:D:D:D

2)Bir katil ölüm cezasıyla çarptırıldıve önüne 3 sık konuldu:Karşıda 3 oda war.Birinci Odada elektrikli sandalyeikinci odada elleri silahlı azılı katiller üçüncü odada ise üç yıldır aç olan aslanlar war.Bu üç şıktan hangisi mahkum için daha tehlıkesizdir?

4)Fil Kadar büyük olan fakat o kadar ağırlığı olmayan şey nedir?

2.Sorunun cevabı : 2.oda çünkü diğerlerini seçerse Çok fazla acı çekerek ölür..
4.sorunun cevabı : Fil kadar büyük ama onun kadar ağır olmayan çok şey sayabilirim bitanesini söyleyeyim < Sevgilimi özlediğim zaman yaşadığım o duygu filden bile büyük ama okadar ağır değil fili kaldırmam imkansız ama bunu dayanabildiğim kadar kaldırabiliyorum :)

3)İnsanın dogumundan ölümüne kadar hiç büyümeyen organı neresidir?

Göz bebeği

1 hariç hepsini buldum onla da urasımadım :D
2 . aslanlar
3 . göz bebeği
4 . filin gölgesi
5. cuma cumartesi pazar

2.) bnce azılı katiller onun için daha tehlikesizdir çünkü o da bi azılı katil belki arkadaşı falansa :D

3.)doğumdan ölene kadar hiç büyümeyen organımız gözdür

5.)salı cuma cumartesi (ewet)

bu kadar yapbildim

peşpeşe üç gün dediği için cuma,cumartesi,pazar
göz
bence katil
1. soru da 22 olabilir

Cuma cumartesi pazar, değil dün bugün yarın olmalı haftanın günlerini kullanın dememiş kullanmayın dememiş orda bi tezatlık var.

2.... aslanlarr ölüdür yhaaaa ama eli silahlı adamlardan da bişi olmaz kendide katil :D:D:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri