---> Sonunda Bende ekLemeye karar verdim.. güzelsin Allah sevdiklerine bağışlasın sinem
Salvo Kayıtlı Üye 5 Eyl 2009 #21 ---> Sonunda Bende ekLemeye karar verdim.. güzelsin Allah sevdiklerine bağışlasın sinem
*RéaLiSt* Bayan Üye 5 Eyl 2009 #22 ---> Sonunda Bende ekLemeye karar verdim.. Cok güzeLsin Canım a.s.b(=
Déath.And.Curse Bayan Üye 5 Eyl 2009 #23 ---> Sonunda Bende ekLemeye karar verdim.. SaoL Eren Amin SaoL *RéaList* Amın
GÜLİSTAN Bayan Üye 5 Eyl 2009 #24 ---> Sonunda Bende ekLemeye karar verdim.. sinemcim güzelsin cnm allah sevdiklerine bağışlasın
Déath.And.Curse Bayan Üye 5 Eyl 2009 #25 ---> Sonunda Bende ekLemeye karar verdim.. Teskkür ederim güListan'cım
U UykuCu Kayıtlı Üye 15 Eyl 2009 #26 ---> Sonunda Bende ekLemeye karar verdim.. İlk Yorumunu Ben Yapmışım Zaten Birinci Fotoğrafında Çok Tatlısın İkincisinde de Çok Güzelsin Allah Sahibine Bağışlasın Anneler ne Kızlar Doğuruyormuş be w0w Hadi Hoşçakal Şeker Şey
---> Sonunda Bende ekLemeye karar verdim.. İlk Yorumunu Ben Yapmışım Zaten Birinci Fotoğrafında Çok Tatlısın İkincisinde de Çok Güzelsin Allah Sahibine Bağışlasın Anneler ne Kızlar Doğuruyormuş be w0w Hadi Hoşçakal Şeker Şey
Déath.And.Curse Bayan Üye 15 Eyl 2009 #27 ---> Sonunda Bende ekLemeye karar verdim.. Manyak ! Düzgün konus Lütfen Saol yorumun ıcın
U UykuCu Kayıtlı Üye 15 Eyl 2009 #28 ---> Sonunda Bende ekLemeye karar verdim.. Yorum beğenmiyon sende hee
deNiZ ^^ Bayan Üye 15 Eyl 2009 #29 ---> Sonunda Bende ekLemeye karar verdim.. cok güselsin sinemcim a.sb
Déath.And.Curse Bayan Üye 15 Eyl 2009 #30 ---> Sonunda Bende ekLemeye karar verdim.. Düzgün yorum yap begenırım soner Cok saoL denızcım Saol,Amin
---> Sonunda Bende ekLemeye karar verdim.. Düzgün yorum yap begenırım soner Cok saoL denızcım Saol,Amin
N ` nazLı .. Bayan Üye 15 Eyl 2009 #32 ---> Sonunda Bende ekLemeye karar verdim.. süpeRsin sinem'm Allah sewDikLerine bağışLasın
Déath.And.Curse Bayan Üye 15 Eyl 2009 #34 ---> Sonunda Bende ekLemeye karar verdim.. Teşkkr ederim Fearless_TR Amin Teşkkr ederim NazLım.. Amin TeskkrLer ReLax
---> Sonunda Bende ekLemeye karar verdim.. Teşkkr ederim Fearless_TR Amin Teşkkr ederim NazLım.. Amin TeskkrLer ReLax
LoKuMuM<3 Bayan Üye 15 Eyl 2009 #35 ---> Sonunda Bende ekLemeye karar verdim.. kuzum çok güzelsn..Allah gönlüne göre varsn seni seviyorum..
---> Sonunda Bende ekLemeye karar verdim.. kuzum çok güzelsn..Allah gönlüne göre varsn seni seviyorum..
Déath.And.Curse Bayan Üye 15 Eyl 2009 #36 ---> Sonunda Bende ekLemeye karar verdim.. Sen daa daa guzeLsın Bitanem Saol cnm Ne tesadüf bende Seni seviyorum
---> Sonunda Bende ekLemeye karar verdim.. Sen daa daa guzeLsın Bitanem Saol cnm Ne tesadüf bende Seni seviyorum