---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? :) :)
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 12 Şub 2012 #3,324 ---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? bnde3eee
İskelet1 Bayan Üye 12 Şub 2012 #3,325 ---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Unutma sana ışık tutanlara sırtını dönersen Göreceğin tek şey kendi karanlığındır.
---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Unutma sana ışık tutanlara sırtını dönersen Göreceğin tek şey kendi karanlığındır.
ohlin Bayan Üye 12 Şub 2012 #3,327 ---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Beni sana bağlayan tek şey alıpta vermediklerin kapına dayanırsam şaşma sende kalmış terliklerim
---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Beni sana bağlayan tek şey alıpta vermediklerin kapına dayanırsam şaşma sende kalmış terliklerim
İskelet1 Bayan Üye 12 Şub 2012 #3,328 ---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Sorsan ikimiz de maviydik.Ama birimiz deniz birimiz gökyüzü...
İskelet1 Bayan Üye 12 Şub 2012 #3,332 ---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Onlar elbiselerine sığmayacak kadar şişmanlarken ben içim içime sığmayacak kadar aşık oldum.
---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Onlar elbiselerine sığmayacak kadar şişmanlarken ben içim içime sığmayacak kadar aşık oldum.
İskelet1 Bayan Üye 12 Şub 2012 #3,336 ---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Irmak kenarında olduğu halde Dudağı susuzluktan çatlak çatlak olandır âşık.
---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Irmak kenarında olduğu halde Dudağı susuzluktan çatlak çatlak olandır âşık.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 12 Şub 2012 #3,338 ---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? bende huhu
İskelet1 Bayan Üye 12 Şub 2012 #3,340 ---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Başka bir yurdum yok bedeninde yaşıyorum.