---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Fırat sohbt etme ; bnde :d
İskelet1 Bayan Üye 10 Ocak 2012 #2,461 ---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Fırat sohbt etme ; bnde :d
FIRATCIKKK Banned 10 Ocak 2012 #2,463 ---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Nisa35' Alıntı: Fırat sohbt etme ; bnde :d Genişletmek için tıkla ... tamamm karışma bende :I
---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Nisa35' Alıntı: Fırat sohbt etme ; bnde :d Genişletmek için tıkla ... tamamm karışma bende :I
İskelet1 Bayan Üye 10 Ocak 2012 #2,470 ---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Dediler ki: Gözden ırak olan gönülden de ırak olur.. Dedim ki: Gönüle giren gözden ırak olsa ne olur..!
---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Dediler ki: Gözden ırak olan gönülden de ırak olur.. Dedim ki: Gönüle giren gözden ırak olsa ne olur..!
Reflex Kayıtlı Üye 10 Ocak 2012 #2,471 ---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Benim (Güzel bir söz nisa)
İskelet1 Bayan Üye 10 Ocak 2012 #2,472 ---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Kişi sevdiğini Allah'a emanet ederse Onu birdaha görmeden ölmezmiş... "Öyleyse Allah'a emanet ol" ( Tskler Abdullah )
---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Kişi sevdiğini Allah'a emanet ederse Onu birdaha görmeden ölmezmiş... "Öyleyse Allah'a emanet ol" ( Tskler Abdullah )
İskelet1 Bayan Üye 10 Ocak 2012 #2,475 ---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Bazen benim de üzerimde bir uyarı yazısı olsun istiyorum ; 'kırmadan seviniz'! ~K.İskendeR~
---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Bazen benim de üzerimde bir uyarı yazısı olsun istiyorum ; 'kırmadan seviniz'! ~K.İskendeR~
İskelet1 Bayan Üye 10 Ocak 2012 #2,477 ---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Kur'ân'ı okuyan kendini okur... Kur'ân'ı anlayan kendini bulur... Kur'ân'ı yaşayan kendine dokunur... Senai Demirci
---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Kur'ân'ı okuyan kendini okur... Kur'ân'ı anlayan kendini bulur... Kur'ân'ı yaşayan kendine dokunur... Senai Demirci