---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? benimm
İskelet1 Bayan Üye 10 Ocak 2012 #2,413 ---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Keşke ben “Allah” kelimesinden başka ağzından tek söz çıkmayan bir dilsiz olsaydım!... Necip Fazıl
---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Keşke ben “Allah” kelimesinden başka ağzından tek söz çıkmayan bir dilsiz olsaydım!... Necip Fazıl
İskelet1 Bayan Üye 10 Ocak 2012 #2,415 ---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Ne kadar seviyorsun Desen ? O kadar işte ! Tavanı kadar sokağın ve Dibi kadar Cehennemin .
---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Ne kadar seviyorsun Desen ? O kadar işte ! Tavanı kadar sokağın ve Dibi kadar Cehennemin .
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 10 Ocak 2012 #2,416 ---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Nisa35 Oyunları mı karıştırdın son mesaj benim istedigim gibi kullanırım mı diyosun anlıyamadım Benim yazman yeterli.
---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Nisa35 Oyunları mı karıştırdın son mesaj benim istedigim gibi kullanırım mı diyosun anlıyamadım Benim yazman yeterli.
İskelet1 Bayan Üye 10 Ocak 2012 #2,417 ---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? En son mesaj benim ; öylede böylede diyorm