---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Yakısıyor ondan :H
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 26 Tem 2011 #4,782 ---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Adelia' Alıntı: Yakısıyor ondan :H Genişletmek için tıkla ... Bu cümledeki tek doğru Büyük harfle başlaman :M
---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Adelia' Alıntı: Yakısıyor ondan :H Genişletmek için tıkla ... Bu cümledeki tek doğru Büyük harfle başlaman :M
A Adelia Bayan Üye 26 Tem 2011 #4,783 ---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? CaSPeR35' Alıntı: Bu cümledeki tek doğru Büyük harfle başlaman :M Genişletmek için tıkla ... Cok biliyorsun dogrudur :160:
---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? CaSPeR35' Alıntı: Bu cümledeki tek doğru Büyük harfle başlaman :M Genişletmek için tıkla ... Cok biliyorsun dogrudur :160:
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 26 Tem 2011 #4,784 ---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Adelia' Alıntı: Cok biliyorsun dogrudur :160: Genişletmek için tıkla ... Estafullah Bak güldüm :M
---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Adelia' Alıntı: Cok biliyorsun dogrudur :160: Genişletmek için tıkla ... Estafullah Bak güldüm :M
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 26 Tem 2011 #4,786 ---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Sen nie surat astın :M Benim
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 26 Tem 2011 #4,788 ---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Benim suçum yani Sende gec gelmeseydin :M Benim
A Adelia Bayan Üye 26 Tem 2011 #4,789 ---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Kafanı dinleseydin daha ne p
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 26 Tem 2011 #4,792 ---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Kadirden sonra Hersey olabilir gibi geliyo. Sende gec gelince :M
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 26 Tem 2011 #4,794 ---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Neyse bunu konuşmak bile rahatsız edici. Sen nerdeydin bakim :M
A Adelia Bayan Üye 26 Tem 2011 #4,795 ---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Gercekler acıdır (. bir iki saat sahilde dolastık arkadaslarla bos bos aksamları güzel oluyor :R
---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Gercekler acıdır (. bir iki saat sahilde dolastık arkadaslarla bos bos aksamları güzel oluyor :R
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 26 Tem 2011 #4,796 ---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Dolaş tabi :M bugun benim izin günümdü bende sahile gidecektim ama aksilikler benleydi. Benim
---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Dolaş tabi :M bugun benim izin günümdü bende sahile gidecektim ama aksilikler benleydi. Benim
A Adelia Bayan Üye 26 Tem 2011 #4,797 ---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Hayrola ne aksiligi? cocuk mu bırakmadı .p
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 26 Tem 2011 #4,798 ---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Çocuk mu :s geç kalktım berberde sıra bekledim tam çıkacam dayımlar gelmiş istanbuldan :M
---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Çocuk mu :s geç kalktım berberde sıra bekledim tam çıkacam dayımlar gelmiş istanbuldan :M
A Adelia Bayan Üye 26 Tem 2011 #4,799 ---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Takıldım be .p Hm akraba ziyareti hc sevmem yazık sanaa xD cıkıyorum kendne iyi bak yada senn gibi diyim cici bak benim
---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Takıldım be .p Hm akraba ziyareti hc sevmem yazık sanaa xD cıkıyorum kendne iyi bak yada senn gibi diyim cici bak benim
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 26 Tem 2011 #4,800 ---> Son Mesaj Kimin oLacak Acaba ? Sende Kendine cici bak Görüşürüz :M Benim