Cevap: ---> Son Kelimeyle Devam.. Olur demeyin olmaz, ben açık içerim :)
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 17 Eki 2016 #7,961 Cevap: ---> Son Kelimeyle Devam.. Olur demeyin olmaz, ben açık içerim
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 17 Eki 2016 #7,963 Cevap: ---> Son Kelimeyle Devam.. Hanımefendiliğimden taviz vermeden içerim, demli içtiğimde sinir yapıyor, çevremde ki insanlara zorla patlıcan yemeği yediriyorum )
Cevap: ---> Son Kelimeyle Devam.. Hanımefendiliğimden taviz vermeden içerim, demli içtiğimde sinir yapıyor, çevremde ki insanlara zorla patlıcan yemeği yediriyorum )
Night Wind Kayıtlı Üye 17 Eki 2016 #7,964 Yediriyorum demişken bende yemeklerin şahı eti öneriyorum çevremdeki kişilere ayrıca sinir iyi bir şey değildir;yaşlandırır
Yediriyorum demişken bende yemeklerin şahı eti öneriyorum çevremdeki kişilere ayrıca sinir iyi bir şey değildir;yaşlandırır
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 17 Eki 2016 #7,965 Cevap: ---> Son Kelimeyle Devam.. Yaşlandırır dediniz, :sorry1: karşınızda bi bayan olduğunu unuttunuz :M
Cevap: ---> Son Kelimeyle Devam.. Yaşlandırır dediniz, :sorry1: karşınızda bi bayan olduğunu unuttunuz :M
Night Wind Kayıtlı Üye 17 Eki 2016 #7,966 Unuttuğunuz şu ki duygular da yaşlanır sürç-i lisan ettiysek şahsınız nezdinde affımızı dilemekteyiz :67:
Unuttuğunuz şu ki duygular da yaşlanır sürç-i lisan ettiysek şahsınız nezdinde affımızı dilemekteyiz :67:
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 17 Eki 2016 #7,969 Cevap: ---> Son Kelimeyle Devam.. Mazlumların ahını almayayım. )
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 17 Eki 2016 #7,971 Cevap: ---> Son Kelimeyle Devam.. Burnumdan gelene kadar et yemeği ismi saydınız.
Night Wind Kayıtlı Üye 17 Eki 2016 #7,972 Saydınız patlıcanları ben de iştahım yerine gelsin diye etleri saydım.Bundan sonrakiler de düzelir
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 17 Eki 2016 #7,975 Cevap: ---> Son Kelimeyle Devam.. Bile bile bana eziyet ettiniz ))
Night Wind Kayıtlı Üye 17 Eki 2016 #7,976 Ettiniz siz de bana eşlik Ayrıca eziyet değil,nükteleşme denebilir
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 17 Eki 2016 #7,979 Cevap: ---> Son Kelimeyle Devam.. Yaptık bişeyler hoş oldu teşekkürler