---> Son Kelimeyle Devam.. Kadarsınla cümlemi başlarmışmış.
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 21 Haz 2014 #7,142 ---> Son Kelimeyle Devam.. Başlar sandığım her şey meğer başlamadan çoktan bitmiş.
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 21 Haz 2014 #7,143 ---> Son Kelimeyle Devam.. bitmis tükenmis bir halde gidiyorsun gene yanlızlıklaara
Ehre Kayıtlı Üye 21 Haz 2014 #7,144 ---> Son Kelimeyle Devam.. yalnızlık mıdır kalp midir insana sev diyen. sahi nedir sevmek; bir muma ateş olmak mı yoksa bir ateşe dokunmakmı?
---> Son Kelimeyle Devam.. yalnızlık mıdır kalp midir insana sev diyen. sahi nedir sevmek; bir muma ateş olmak mı yoksa bir ateşe dokunmakmı?
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 21 Haz 2014 #7,145 ---> Son Kelimeyle Devam.. dokundukca yanar icin simdi bu sozü okudum hata imza yapaxaktım vaz gecdm
LityuM Bayan Üye 24 Haz 2014 #7,146 ---> Son Kelimeyle Devam.. İçin kan ağlıyor, sen hala ağlamıyorsun.
MisMijAngel Banned 24 Tem 2014 #7,147 ---> Son Kelimeyle Devam.. ağlamıyorsun ama sebebsiz yere gülüyorsunn
madem Kayıtlı Üye 24 Tem 2014 #7,148 ---> Son Kelimeyle Devam.. gülüyorsun belkide ardımdan, bu ağlanacak halime, sen gül benim tek tanem, gülüşün gelir konar hayalime.
---> Son Kelimeyle Devam.. gülüyorsun belkide ardımdan, bu ağlanacak halime, sen gül benim tek tanem, gülüşün gelir konar hayalime.
Silencio Kayıtlı Üye 25 Tem 2014 #7,149 ---> Son Kelimeyle Devam.. Hayalimdin sen benim, düşlemekten hiç vazgecmedigim.
M Moreas Bayan Üye 26 Tem 2014 #7,150 ---> Son Kelimeyle Devam.. Vazgeçmediğim onca değerden birisin sen.
Lilith Daughter of the Void Admin 26 Tem 2014 #7,151 ---> Son Kelimeyle Devam.. Sen, yıllar yıllar önce gökyüzünden kayan, ama benim hâlâ oradaymış gibi gördüğüm yıldızdın.
---> Son Kelimeyle Devam.. Sen, yıllar yıllar önce gökyüzünden kayan, ama benim hâlâ oradaymış gibi gördüğüm yıldızdın.
Silencio Kayıtlı Üye 27 Tem 2014 #7,152 ---> Son Kelimeyle Devam.. Yıldızsın sen gece mi bile gün gibi aydınlatan
M Moreas Bayan Üye 2 Ağu 2014 #7,153 ---> Son Kelimeyle Devam.. Aydınlatan insandın dünyamı şimdi karanlıklara bırakmak olur mu?