---> Son Kelimeyle Devam.. Farkının farkında olmasını çok istiyorum artık.
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 4 Nis 2014 #7,081 ---> Son Kelimeyle Devam.. Farkının farkında olmasını çok istiyorum artık.
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 4 Nis 2014 #7,084 ---> Son Kelimeyle Devam.. Elim eline değmedi belki ama baksaydın çoktan görürdün.
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 4 Nis 2014 #7,086 ---> Son Kelimeyle Devam.. Gerekileni yapmak istedikce bazı yorumlar olsun, korkularım olsun beni frenliyor.
---> Son Kelimeyle Devam.. Gerekileni yapmak istedikce bazı yorumlar olsun, korkularım olsun beni frenliyor.
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 4 Nis 2014 #7,087 ---> Son Kelimeyle Devam.. Frenlerinin sebeplerini bi söylesen sorun kalmayacak
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 4 Nis 2014 #7,088 ---> Son Kelimeyle Devam.. Kalmasını istemem bende ama burda konuşalacak şeyler var, konuşulmayacak şeyler var.
---> Son Kelimeyle Devam.. Kalmasını istemem bende ama burda konuşalacak şeyler var, konuşulmayacak şeyler var.
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 4 Nis 2014 #7,089 ---> Son Kelimeyle Devam.. Var tabi ama ben frenleyecek şeyler yapmıyorum. :M
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 4 Nis 2014 #7,090 ---> Son Kelimeyle Devam.. Yapıyosun gıcıklığın tuttu mu :M
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 4 Nis 2014 #7,091 ---> Son Kelimeyle Devam.. Sim' Alıntı: Yapıyosun gıcıklığın tuttu mu :M Genişletmek için tıkla ... Tuttu mu sende çok yapıcı olmuyorsun :M
---> Son Kelimeyle Devam.. Sim' Alıntı: Yapıyosun gıcıklığın tuttu mu :M Genişletmek için tıkla ... Tuttu mu sende çok yapıcı olmuyorsun :M
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 4 Nis 2014 #7,092 ---> Son Kelimeyle Devam.. Olmuyormuşum :M Olacakları izliyorum sessizce.
Queen2 N.❤ Prenses 4 Nis 2014 #7,093 ---> Son Kelimeyle Devam.. sessizce gelen fırtınanın sesini duyar gibiyim
Efsunkar Bayan Üye 11 Nis 2014 #7,095 ---> Son Kelimeyle Devam.. Saf denilme riskini göze almak kurnaz görünmektir iyidir.
Silencio Kayıtlı Üye 17 Nis 2014 #7,100 ---> Son Kelimeyle Devam.. Yanarsın bazen en soğuk bulduğun insanların arasında