---> Son Kelimeyle Devam.. Dikkat et elinde patlamasın.
Azselya Bayan Üye 27 Tem 2013 #6,383 ---> Son Kelimeyle Devam.. Şekerler erimişti ama o hala çayını hızla karıştırmaya devam ediyordu.
Azselya Bayan Üye 28 Tem 2013 #6,386 ---> Son Kelimeyle Devam.. Besini ne yapacağını bilemedi bir süre sonra çocuğa doğru yöneldi.
Azselya Bayan Üye 30 Tem 2013 #6,390 ---> Son Kelimeyle Devam.. Ol diye yalvardı adeta küçücük vidayı yerine koyarken.
MadThec Kayıtlı Üye 31 Tem 2013 #6,392 ---> Son Kelimeyle Devam.. Dikkat et veya etme ama uyanık olmalısın.(Biraz saçma mı oldu )
Lilith Daughter of the Void Admin 31 Tem 2013 #6,395 ---> Son Kelimeyle Devam.. Duruma göre değişir yaptıklarım.
Bayan Taruz Bayan Üye 31 Tem 2013 #6,396 ---> Son Kelimeyle Devam.. Yaptıklarım yapacaklarımın başlangıcıdır. xD
Lilith Daughter of the Void Admin 31 Tem 2013 #6,397 ---> Son Kelimeyle Devam.. Başlangıcıdır diye başlayan cümleye bir türlü başlayamadım. (-EDEBİYAT İNTİHAR ETTİ, ÖYLE CÜMLEMİ BİTER TARUZ?!-) :I
---> Son Kelimeyle Devam.. Başlangıcıdır diye başlayan cümleye bir türlü başlayamadım. (-EDEBİYAT İNTİHAR ETTİ, ÖYLE CÜMLEMİ BİTER TARUZ?!-) :I
Lilith Daughter of the Void Admin 31 Tem 2013 #6,399 ---> Son Kelimeyle Devam.. Kitaba hangi karakterden baksam, yazarın oldukça karamsar bir ruh hâline büründüğünü görüyorum.
---> Son Kelimeyle Devam.. Kitaba hangi karakterden baksam, yazarın oldukça karamsar bir ruh hâline büründüğünü görüyorum.
MadThec Kayıtlı Üye 31 Tem 2013 #6,400 ---> Son Kelimeyle Devam.. Görüyorum ki her son birr başlangıcı getirir