---> Son Kelimeyle Devam.. aşıgım ben ona :R
Sibel1 Bayan Üye 22 Eyl 2010 #544 ---> Son Kelimeyle Devam.. artık demir almak günü gelmişse zamandan, meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan
---> Son Kelimeyle Devam.. artık demir almak günü gelmişse zamandan, meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan
KaRameLa Bayan Üye 22 Eyl 2010 #545 ---> Son Kelimeyle Devam.. Limandan kalkan gemiler kadar uzaksın bana..
CoLinX Kayıtlı Üye 22 Eyl 2010 #546 ---> Son Kelimeyle Devam.. bana bana ekmeği bitirdin yemegin suyunu aa
CoLinX Kayıtlı Üye 22 Eyl 2010 #548 ---> Son Kelimeyle Devam.. canım dedıklerım canımı aldııı gonul sarayımı yıkıp gectılleeer
CoLinX Kayıtlı Üye 23 Eyl 2010 #550 ---> Son Kelimeyle Devam.. meşk Aşk dedigin nedirki bak biLerek tam tersini söyLedim..
CoLinX Kayıtlı Üye 23 Eyl 2010 #552 ---> Son Kelimeyle Devam.. korkusu dinmedi garibimin.. hayati boyunca mahkum kaldı yalnızlıga.. 4 duvar arasında gecırdıgı omrun sonuna geldıgınde kulagıma bırsey fısıldadı.. bensız kaldın ama.. hayata boynu bukuk durma.. savası sen kazan.
---> Son Kelimeyle Devam.. korkusu dinmedi garibimin.. hayati boyunca mahkum kaldı yalnızlıga.. 4 duvar arasında gecırdıgı omrun sonuna geldıgınde kulagıma bırsey fısıldadı.. bensız kaldın ama.. hayata boynu bukuk durma.. savası sen kazan.
CoLinX Kayıtlı Üye 23 Eyl 2010 #554 ---> Son Kelimeyle Devam.. pişirdiLer.. insani... yamyam kiLikLi herifLer.. birakmadiLarki yaşasın.. hayatını doya doya.. gencLiginin baharinda acimadiLar.. mahkum biraktiLar.. öLüme..
---> Son Kelimeyle Devam.. pişirdiLer.. insani... yamyam kiLikLi herifLer.. birakmadiLarki yaşasın.. hayatını doya doya.. gencLiginin baharinda acimadiLar.. mahkum biraktiLar.. öLüme..
CoLinX Kayıtlı Üye 23 Eyl 2010 #556 ---> Son Kelimeyle Devam.. neydi.. varliginin Sebebi.. Sana boyun eğdimde ne oldu ? böyLe mutLumuyuz Sanki..
---> Son Kelimeyle Devam.. neydi.. varliginin Sebebi.. Sana boyun eğdimde ne oldu ? böyLe mutLumuyuz Sanki..
CoLinX Kayıtlı Üye 23 Eyl 2010 #558 ---> Son Kelimeyle Devam.. herşey o kadar guzeLdiki.. UmutLarimi Tükettin bi anda.. Oysa.. geLeceğimiz uzanicakdi sonsuzLuğa..
---> Son Kelimeyle Devam.. herşey o kadar guzeLdiki.. UmutLarimi Tükettin bi anda.. Oysa.. geLeceğimiz uzanicakdi sonsuzLuğa..
CoLinX Kayıtlı Üye 23 Eyl 2010 #560 ---> Son Kelimeyle Devam.. imkansiz olan hic birsey yoktur derim hep. biLirsin... Sadece birLesmemiz zor... ama asiLabiLecek bi engeL..
---> Son Kelimeyle Devam.. imkansiz olan hic birsey yoktur derim hep. biLirsin... Sadece birLesmemiz zor... ama asiLabiLecek bi engeL..