---> Son Kelimeyle Devam.. olacaksa olsun olmayacaksa çekip gitsin ...
parasite Kayıtlı Üye 1 Ağu 2012 #4,341 ---> Son Kelimeyle Devam.. olacaksa olsun olmayacaksa çekip gitsin ...
Lilith Daughter of the Void Admin 1 Ağu 2012 #4,342 ---> Son Kelimeyle Devam.. Gitsin dediğin herkes zaten zamanı gelince gidiyor, sen gitmesi gerektiği halde hayatında olanlara kapıyı göster.
---> Son Kelimeyle Devam.. Gitsin dediğin herkes zaten zamanı gelince gidiyor, sen gitmesi gerektiği halde hayatında olanlara kapıyı göster.
parasite Kayıtlı Üye 1 Ağu 2012 #4,343 ---> Son Kelimeyle Devam.. gösterdim sana yüreğimin içindekileri ister kalırsın ister arkanı dönüp gidersin ...
---> Son Kelimeyle Devam.. gösterdim sana yüreğimin içindekileri ister kalırsın ister arkanı dönüp gidersin ...
Lilith Daughter of the Void Admin 1 Ağu 2012 #4,344 ---> Son Kelimeyle Devam.. Gidersin işte, belki istemezsin ama geri dönmekte imkansızdır.
SessizKiz Bayan Üye 1 Ağu 2012 #4,345 ---> Son Kelimeyle Devam.. İmkansızdır Severken Sevmiyorum Demek..
G gizliozne Bayan Üye 1 Ağu 2012 #4,351 ---> Son Kelimeyle Devam.. düşüncelerin o kadar karışık ki kendine gelmelisin .
SessizKiz Bayan Üye 2 Ağu 2012 #4,353 ---> Son Kelimeyle Devam.. Bence Kavuşmayı Hak Ederdi Sevgimiz..
SoulfulSoul Kayıtlı Üye 2 Ağu 2012 #4,355 ---> Son Kelimeyle Devam.. Büyük özlemler biriktirdim sana hasret yüreğimde.
SoulfulSoul Kayıtlı Üye 2 Ağu 2012 #4,357 ---> Son Kelimeyle Devam.. Sagopa Kajmer' Alıntı: Sadece bana bak! Bana yalan söyleyeceksen önce gözlerimle anlaş. Genişletmek için tıkla ... .
---> Son Kelimeyle Devam.. Sagopa Kajmer' Alıntı: Sadece bana bak! Bana yalan söyleyeceksen önce gözlerimle anlaş. Genişletmek için tıkla ... .
RuyaLarda Bayan Üye 2 Ağu 2012 #4,359 ---> Son Kelimeyle Devam.. çaresizliğinle onu beklersiinn, onuu düşünürsünn ve sonraa sonrasıı yokk
eslem61 Bayan Üye 2 Ağu 2012 #4,360 ---> Son Kelimeyle Devam.. Yok artık umutlarım herşey karanlık bende...