---> Son Kelimeyle Devam.. bizde seni seviyoruz.
Silencio Kayıtlı Üye 28 Tem 2012 #4,285 ---> Son Kelimeyle Devam.. Sevmiyorum dedikçe daha da çok bağlanıyor
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 28 Tem 2012 #4,287 ---> Son Kelimeyle Devam.. bekle bekle ağaç oldum
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 30 Tem 2012 #4,294 ---> Son Kelimeyle Devam.. Fena oLuşLarın Derecesini Aştı Bu Gece Açık Bırakıp Gittiğin Kapıdan Sızan Ay Işığı..
---> Son Kelimeyle Devam.. Fena oLuşLarın Derecesini Aştı Bu Gece Açık Bırakıp Gittiğin Kapıdan Sızan Ay Işığı..
Valetta Bayan Üye 30 Tem 2012 #4,295 ---> Son Kelimeyle Devam.. Ay ışığı benim adımın diğer bir anlamı xD
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 30 Tem 2012 #4,296 ---> Son Kelimeyle Devam.. AnLam Kendine Değer KatıLdıkça GüzeL oLandır , Tek Başına AnLam AsLında Büyük AnLamsızLıktır .
---> Son Kelimeyle Devam.. AnLam Kendine Değer KatıLdıkça GüzeL oLandır , Tek Başına AnLam AsLında Büyük AnLamsızLıktır .
Valetta Bayan Üye 30 Tem 2012 #4,297 ---> Son Kelimeyle Devam.. Anlamsızlıktır artık senin beni arayıp sorman . Herşey bitti artık iyi olsam ne fayda
---> Son Kelimeyle Devam.. Anlamsızlıktır artık senin beni arayıp sorman . Herşey bitti artık iyi olsam ne fayda
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 30 Tem 2012 #4,298 ---> Son Kelimeyle Devam.. FaydaLarın Faydasız KaLdığı Anda Mantık Devreye Girer Ve Sert Bir ŞekiLde Gerekeni Yapar .
---> Son Kelimeyle Devam.. FaydaLarın Faydasız KaLdığı Anda Mantık Devreye Girer Ve Sert Bir ŞekiLde Gerekeni Yapar .
Valetta Bayan Üye 30 Tem 2012 #4,299 ---> Son Kelimeyle Devam.. Yaparsın artık sende kendine yeni birini
Gözde' Bayan Üye 30 Tem 2012 #4,300 ---> Son Kelimeyle Devam.. Birini seviyorum ama o benden nefret ediyor.