---> Son Kelimeyle Devam.. Dediklerimi anladın mı sen
Valetta Bayan Üye 14 Tem 2012 #3,882 ---> Son Kelimeyle Devam.. Sen sana yakışanı değil fazlasını istiyosun
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 15 Tem 2012 #3,886 ---> Son Kelimeyle Devam.. "Birşey" Söylemekmi gerekli illa duygularını belli etmek için ?
G gizliozne Bayan Üye 15 Tem 2012 #3,887 ---> Son Kelimeyle Devam.. Belli etmek için kırıldığımı ,daha ne yapmalıyım ?
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 15 Tem 2012 #3,891 ---> Son Kelimeyle Devam.. " Çok " isterdim sana bazı şeyleri açık açık söylemeyi ama işte olmuyor !
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 15 Tem 2012 #3,893 ---> Son Kelimeyle Devam.. "Bazen " Diyorum ki Herşeyi Söyle Yasak Kural Çiğneme Dök İçini Ama Sonra Kocaman Bir Çağresizlik.
---> Son Kelimeyle Devam.. "Bazen " Diyorum ki Herşeyi Söyle Yasak Kural Çiğneme Dök İçini Ama Sonra Kocaman Bir Çağresizlik.
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 15 Tem 2012 #3,894 ---> Son Kelimeyle Devam.. "Bazen " Diyorum ki Herşeyi Söyle Yasak Kural Çiğneme Dök İçini Ama Sonra Kocaman Bir Çaresizlik. Düzeltildi.
---> Son Kelimeyle Devam.. "Bazen " Diyorum ki Herşeyi Söyle Yasak Kural Çiğneme Dök İçini Ama Sonra Kocaman Bir Çaresizlik. Düzeltildi.
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 15 Tem 2012 #3,896 ---> Son Kelimeyle Devam.. " En Kötüsü " de ne biliyormusun. ? Başkalarıyla konuşurken kıskandığını belli edemeyip müdahale edememek işte bu insanın canını çok yakıyor. ... :M
---> Son Kelimeyle Devam.. " En Kötüsü " de ne biliyormusun. ? Başkalarıyla konuşurken kıskandığını belli edemeyip müdahale edememek işte bu insanın canını çok yakıyor. ... :M
BitliPire Bayan Üye 15 Tem 2012 #3,900 ---> Son Kelimeyle Devam.. Zannetimki seni sevmeye hakkım var .