---> Son Kelimeyle Devam.. bakmazsam ne olur ...
Calla Bayan Üye 21 May 2012 #3,624 ---> Son Kelimeyle Devam.. bazen istenmeyen çok şey yaşanıyor hayatta
parasite Kayıtlı Üye 21 May 2012 #3,625 ---> Son Kelimeyle Devam.. hayatta her güzel şey gibi yitip gidiyor ellerimden ...
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 21 May 2012 #3,626 ---> Son Kelimeyle Devam.. ellerımden kayıp gıdıor zaman
parasite Kayıtlı Üye 21 May 2012 #3,627 ---> Son Kelimeyle Devam.. zaman cebimdeki bozuklular gibi teker teker harcıyor beni ...
parasite Kayıtlı Üye 21 May 2012 #3,629 ---> Son Kelimeyle Devam.. sevme demek aslında beni herkesten , her şeyden çok sev demek ...
Lilith Daughter of the Void Admin 22 May 2012 #3,631 ---> Son Kelimeyle Devam.. Hee.. yani diyorsun ki nefes alma, umut etmeyi bırak, özetle öl diyorsun, sevme diyorsun öylemi?
---> Son Kelimeyle Devam.. Hee.. yani diyorsun ki nefes alma, umut etmeyi bırak, özetle öl diyorsun, sevme diyorsun öylemi?
parasite Kayıtlı Üye 22 May 2012 #3,632 ---> Son Kelimeyle Devam.. öylemi olduk şimdi senin gözünde ...
Lilith Daughter of the Void Admin 23 May 2012 #3,633 ---> Son Kelimeyle Devam.. Gözünde daha önce hiç değeri olmadığın insanın, nasıl düşersin gözünden?
Soul Fly Kayıtlı Üye 23 May 2012 #3,634 ---> Son Kelimeyle Devam.. Gözünden geçen gemileri seyrederken kapıldım ben bu aşka, bir vapurda sen denizleri seyre dalmışken...
---> Son Kelimeyle Devam.. Gözünden geçen gemileri seyrederken kapıldım ben bu aşka, bir vapurda sen denizleri seyre dalmışken...
Lilith Daughter of the Void Admin 23 May 2012 #3,635 ---> Son Kelimeyle Devam.. Dalmışken hazır bu kadar dibine suların, bırakında burada kalsın yalnızlığım.
---> Son Kelimeyle Devam.. Dalmışken hazır bu kadar dibine suların, bırakında burada kalsın yalnızlığım.
Soul Fly Kayıtlı Üye 23 May 2012 #3,636 ---> Son Kelimeyle Devam.. Yalnızlığım aldığım nefes benim, güneşte parlayan saçlarım, rüzgarda savrulan yanım...
---> Son Kelimeyle Devam.. Yalnızlığım aldığım nefes benim, güneşte parlayan saçlarım, rüzgarda savrulan yanım...
Lilith Daughter of the Void Admin 23 May 2012 #3,637 ---> Son Kelimeyle Devam.. Yanım'da olmadıktan sonra neye yarar giderken bıraktığın efkârın?
Lilith Daughter of the Void Admin 23 May 2012 #3,640 ---> Son Kelimeyle Devam.. Gitmezki hayat arkasından ite ite, açık işte tükendiğimiz..