SolTwiX

SolTwiX

Bayan Üye
Merhaba;
Ben Aslı.18 yaşındayım. Ya da yaşımdayım. Bu tarz kişisel sayfalarda vs. pek kalıcı değilimdir ama başlangıçları severim. Her zamanda devamını dilerim. Pek içten dilemediğimden olsa gerek gerçekteşmez.
SağTwiX te vardı bende. Ama SolTwiX le kavga edip fabrikaları ayırdılar. Ama hala aynı paketin içinde üretim yapmaya devam etmeyecekler. Bu kadar saçmalık onlara fazla geldi sanırım. Bu nickte benim fikrim değil Sağ olanın fikriydi ama sevdim yaptık. İtiraf edeyim foruma üye olurken profillere,forum düzenine hiçbir şeye bakmadım.'' Amaan sıkılıyoruz zaten nolacaksa olsun hadi boşver'' deyip anlık bir kararla geldim. Tanışma konumu açınca profilime bakıp şok oldum. Bir nickte bir avatarda pembe bu kadar kötü durur. Bilsem gerçek bir prenses gibi davranır normalli nickler arardım kendime. Sarı piremses olabilir miyim teklifinde bulundum ama reddedildim. :(
Boş kalmayı sevmem.Ama benim verimli geçirdiğimi düşündüğüm zamanlar diğerlerine gereksiz gelir.Resim yaparım,şarkı söylerim,takılar yaparım,ahşap boyarım,örgü örerim,kitap okurum bir ara seramiğe de dadandım. Hiçbirinde mükemmel değilim. Her şeyden biraz biraz var bende. Belki de bu yüzden okul öncesini tercih ettim. Çocukları çok severim.
Sonra mektup arkadaşım var benim..Bu yaz buldum kendilerini.Zaman doldurmak amaçlıydı başta. Ama onun için zarflar yapmak,yazılar yazmak,minik sürprizler hazırlamak beni çok mutlu etmeye başladı. PTT'yle düzeyli bir beraberliğimiz oldu anlayacağınız.
Mutluluğa çok değer veririm.İnsanları önemserim.Belki biraz fazla..
Genelde Türkçe Rock dinlerim. Sanırım müzik konusunda yeniliklere pek açık değilim.Bateri severim.
Damla sakızlı türk kahvesi favorimdir. Ice tea'yı şeftalili içerim. Sprite severim.
Hayatımın belirli dönemlerinde günlük tutmaya çok heveslendim.(Bu yaz dahil.) Ama yirmi günden öteye gidemedim. İradesizliğimin göstergesi olarak dururlar çekmecemde. Okurum ara sıra.
Fazla film izlemem. O iki saat büyüyor gözümde.Bazen kendimi zorlayıp izliyorum. Pişmanlık duymuyorum. (Fantastik-bilim kurguya hayır demem.)
Dağınığımdır ben.Kafamda dağınıktır muhtemelen. Baksanıza yazdığım yazıda bile bir düzen yok.
Ben sonunu toparlayamayacağım galiba. Direkt bitiriyorum. Tanıştığımıza memnun olmayı umuyorum :) (Aslında ümit ediyorum yazacaktım ama çok resmi geldi gözüme.)
 
---> SolTwiX

Bunu silmek istedim ama silemedim bende değiştiriyorum boş ta olamıyormuş saçmalıyorum ben buraya. Lazım olur.
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst