sokak ortasında tokat :s

---> sokak ortasında tokat :s

adam ztn burnundan soluyomuş e sende artık dayanamayınca doğal olark.. olmş olan=D ne sende kalmış sabır ne onda :D

Keşke başta binmeseydin o denkesizin arabasına..ama ben oLsaydım adamı yerle bir ederdim sabrına hayran kaLdım.Geçmiş oLsun canım inşşallah bidaha böyle oLayla yada benzeriyle karşılaşmazsın..

hakettiği iki lafı yedikten sonra gücü buna yetmiş zaar..
okurken sinirlendim mirim.. böyle bey amca olmaz.. verilesi tepkiyi vermissin bende olsam aynı şeyi yapardım herhalde ama tokat yeseydim ne tepki gösterir idim bilemiyorum..

biber gazı, göz yaşartıcı sprey alın. kullanmaktan çekinmeyin.

ağzına sağlık abla çok iyi demişsinde o sana vurunca aynı şekilde bi tepki versen daha iyi olurdu fazlasıyla haketmişti çünkü :)
bu samimi itiraf için teşekkürler ayrıca..

walla tebrikler ben olsam saygımıda evde unutsam adam bir de ben sllardım ama dua ettsin benim saygım yanımda

Sen yanLış yapmışın buLacatın bi taş sopa neresine gelirse Yar qiTsin :D

''baksana beyamcasende bu sinir varken sen çok fazla yaşaman dedim..

ya kalp hastası olurkalpten gidersin yada senin gibi asabi dengesiz biri çıkar karşına bıçağı sokuşturuverir bi taraflarına....

Çok GüLdüm Bu kısma Gece gece :)

ii Laf Demi$sin AFeRim Sana :)

bravo iyi söylemişsin tokat atmasına sinir oldum ya ne hakkı var insan yaşından utanır

ınsan boyle katıl oluyor demekkı:)

emınım erkek olsaydın bunu yapamazdı:)

Benzer bir olayda hakkımı yedirmemiştim ama o kadar cesaretli olamamıştım...Helal olsun!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri