sokak ortasında tokat :s

DiReNiS

Bayan Üye

Dün sabah 3 arkadaş nöbetten çıkmışız(09.02.09)... yoğun ve yorucu bir gece geçirmişiz..

dedik hadi m.köye kadar taksiyle gidelim..taksiye ell ettik durdu..hepimizde şemsiye vardı...biz şemsiyeleri kapayıp bindik...40 lı yaşlarda bir amcam.. ''ha birinizde öne binin nolur yav arkada araba beklior'' dedi sinirlenerek....

beklesinler 2 dakka ölmediler ya dedim... koluma arkadaş dokundu...tmm hatice sus...la havle çektim sustum...

yolda trafikteki arabalara söylenior,,küfredior kendi çapında takılıor...
adamın suratına baktım yutkundum... arkadaş kolumu tuttu ''tmm hatice boşver sus'' bir la havle daha çektim....

sağda inelim dedim...hızla sağa çekti..ani frenle durdu....sabırla bir kez daha la havle çektim....

parayı verdim... ''bu ne ya bozuk yokmu hiçbirinizde dedi''

kolumda yine bir el ''tmm hatice sus boşver''

son la havlemide çektim...

ben paranın üstünü beklerken arkadaşlar indi,kapı açık inmemi bekliolar...

paramın üstünü aldım... adamın suratına baktım...

''insene neyi beklion '' demesi tam da istediğim ortamı hazırladı....

''baksana beyamca,,sende bu sinir varken sen çok fazla yaşaman dedim..

ya kalp hastası olur,kalpten gidersin,, yada senin gibi asabi dengesiz biri çıkar karşına bıçağı sokuşturuverir bi taraflarına....

velhasıl beyamcacım yaşamayı seviyorsan,,az sakin olmayı öğren mübarek''

indim....3-5 adım attım...topuzumda bir el :)

beyamcam kudurmuş boğa gibi burnundan soluyor :)
m.köyün göbeğinde beni dövecek (:)

bir tokat salladı :D ufffffffffffff hala yanıor :D

gerisini getiremedi,,arkadaşlar,,sağdan soldan abiler amcalar tuttu beyamcamı...

pişmanmıyım_???? hayır :)

o sözleri söyleyememenin acısı,,tokatın acısından bin kat daha fazla olacaktı...

m.köyün ortasında amcadan tokat yedim ama :D ben yine mutluyum ben yine huzurluyum :D

Son düzenleme:
---> sokak ortasında tokat :s

AbOww bU nE La BeN oRdA aDaMı YeRe GöMeRdİm kİMkİ O bEnİm sAcImI CeKİcEk cAnTaMdAkİ gÖs yAsArTıCı SprEyİ gÖsÜnE SıKTıMI O yeRDe BeN üSüTüNdE oRaSıNA bUrAsINa VuRuRDuM HeM pArA vErCeM hEmdE tOkaT yİyCeM aBoWwW

saolun (:)

hee m.köyün göbeğinde hemide :)

istanbulda arıza çok...

vay benim sabırlı ablam..
yanında olsaydım o tokatla onu bırakırmıydım orda..:D

Vayy terbiyesiz yaşından başındanda utanmamış o yaşa gelmiş ama insan olamamış ne olucak iyi sabırlıymışsın :) güzel söylemişsin haketmiş!!

her ne olursa olsun büyüğüm...el kaldıramam :)

lafımı sölerim ama el kaldırmam..!!!

nasıl bi adammıs o ya bayanlara el kaldırılırmı plakasını niye almadın kız polise vereydin tazminatla gül gibi yaşardın bikaçsene :D :8:

tebrıkler arkadasım medını bır ınsan gıbı davranmısın sen uyarmısın onu ama o beyamca anlamamıs saygılar

aman tanrım..şaka gibi.geçmiş olsun.

ah,öyleleri geçmeli elime..

Saolasın... :)

İstanbulda dengesiz çok...Herkes her an patlamaya hazır bomba gibi...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri