---> Sokak Giyim ~ Bayan Avatar Arşivi~
kaff Kayıtlı Üye 21 Şub 2014 #29 ---> Sokak Giyim ~ Bayan Avatar Arşivi~ bu kızlar çuval giyseler yakışır.. şaka bir yana genç olmak güzel bir şey..renkli renkli,canlı ve cici kıyafetler..yakışır yakıştırana..
---> Sokak Giyim ~ Bayan Avatar Arşivi~ bu kızlar çuval giyseler yakışır.. şaka bir yana genç olmak güzel bir şey..renkli renkli,canlı ve cici kıyafetler..yakışır yakıştırana..
Queen2 N.❤ Prenses 21 Şub 2014 #35 ---> Sokak Giyim ~ Bayan Avatar Arşivi~ gömlek giymeyi çok seviyorum ben yaa dolabım gömlekle dolu xD
---> Sokak Giyim ~ Bayan Avatar Arşivi~ gömlek giymeyi çok seviyorum ben yaa dolabım gömlekle dolu xD
H HayaList Bayan Üye 21 Şub 2014 #36 ---> Sokak Giyim ~ Bayan Avatar Arşivi~ [MENTION=160419]Queen2[/MENTION] bende seviyom ama az var daha çok salaş kıyafetler giyiyorum :M
---> Sokak Giyim ~ Bayan Avatar Arşivi~ [MENTION=160419]Queen2[/MENTION] bende seviyom ama az var daha çok salaş kıyafetler giyiyorum :M
H HayaList Bayan Üye 21 Şub 2014 #37 ---> Sokak Giyim ~ Bayan Avatar Arşivi~ Çok güzeller [MENTION=160419]Queen2[/MENTION]
Queen2 N.❤ Prenses 21 Şub 2014 #39 ---> Sokak Giyim ~ Bayan Avatar Arşivi~ HayaList' Alıntı: Çok güzeller [MENTION=160419]Queen2[/MENTION] Genişletmek için tıkla ... evet annem hep kızıyor bana :vala_02:
---> Sokak Giyim ~ Bayan Avatar Arşivi~ HayaList' Alıntı: Çok güzeller [MENTION=160419]Queen2[/MENTION] Genişletmek için tıkla ... evet annem hep kızıyor bana :vala_02:
H HayaList Bayan Üye 21 Şub 2014 #40 ---> Sokak Giyim ~ Bayan Avatar Arşivi~ [MENTION=160419]Queen2[/MENTION] niye ? valla alışveriş yapıcam yarın. Parama kıyıcam öbür günde taksimde yapıcam. Çok güzel kıyafetler gördüm.
---> Sokak Giyim ~ Bayan Avatar Arşivi~ [MENTION=160419]Queen2[/MENTION] niye ? valla alışveriş yapıcam yarın. Parama kıyıcam öbür günde taksimde yapıcam. Çok güzel kıyafetler gördüm.