ŞOK ! İSKORPİTX HaCKLENDİ!

endLesS

Webmaster
Ünlü Türk Hacker İskorpitx'in resmi internet adresi hacklendi!

Eski Ayt Hackerlerinden The_Hacker Ve SİTEYİ HACKLEYEN TİMİN KURUCUSU ESKİ Ayt'li Dream_Türk'n Takımı

by Agd_Scorp & s3f4 & Cr@zy_King & Thehacker & rx5 & om3R

Tarafından Hacklendiği Belirlendi...

mavi1hack.png

Selametle

---> ŞOK ! İSKORPİTX HaCKLENDİ!

anıL bu dreamTürk hanı hostu bozuk bı sıte vardı ya elımızde :D sıteyı yapan adam hatırladın mı :D

Bu Sitenin İskoya ait olduğuyla ilgili bir arşiv vs. kanıtın varmı?

uykucu her konuya parazit yapmak zorundamısın ?

mirror yoksa kendın buL koy

ne ters adamsın

Araştırıyorum :) hacklendiği ile ilgili bir bilgiye rastlamadım mirror arıyorum..

~~~

Kunt Bey ben mirror soruyorum sana ne oluyor? neden anında sataşma moduna geçiyorsun ki?

kes klavye erkegı ..

Turkh vs ara gelıpte cıns cıns konusma oke ? ıskorpıtxn sıtesı mı onu ogren sen naş ;)

mavi1 sitesi Çanakkale' den bahsediyor>Çanakkale' deki istorpitx gerçekte sahtekarlığı saptanmış ve haberleri internette peak yapmış namı değer dolandırıcı siyami özkanmış>hatta o kadar ki, yazılı ve görsel basına röportaj verecek kadar ileri gitmiş>değil hacker lamer bile olamayacak kadar bilgiden mahrum birisi imiş>ve gerçek iskorpitx'in memleketi Çanakkale ad soyadı siyami özkan değil -- Konya;Meram' lı ve ad soyadı Mehmet TAN-- mış>bunu bilgileri Mehmet TAN' ın sahtekarlıklara tahammülü kalmayan can dostu arkadaşları onun çok üzüleceğini bilerek deşifre etmişler>evet, hakkında yazılanlara çizilenlere ve kimliğinin kullanılmasına kızmak yerine "salla gitsin" diyecek kadar çok mütevazi ve bir o kadarda bilgi sahibi bir insanmış. :)

Belki gereksiz gelebilir yazının bu kadar uzaması fakat merak edenler araştırma yapabilirler. ben yaptım şahsen bu bilgilere ulaştım. siyami özkan deniler şahıs milletin oyunlarla ilgili puan, sanal para, vs. ben anlamıyorum o işlerden neyse onları çalacak kadar düşmüş müş. Hal böyle iken gerçek iskorpitx hakkında anlatılanlar doğru ise, tavladan sonra hacke başlayan mış mış :) siyami özkanında kim olduğunu açıklamak gerek kiiii herkes bilgi sahibi olsun muş.

Not: Ben kimin ne olduğunu açıklamıyorum sadece araştırdıklarımı paylaştım sizlerle. Zone-h de hala 1. olan birisi sizdede merak uyandırıyor ise sizde araştırabilirsiniz isterseniz. Kalın sağlıcakla :)

Not: Ben kimin ne olduğunu açıklamıyorum sadece araştırdıklarımı paylaştım sizlerle. Zone-h de hala 1. olan birisi sizdede merak uyandırıyor ise sizde araştırabilirsiniz isterseniz. Kalın sağlıcakla :)

Bro Zone-h ÖnemLi değiL Artık : )

Bak Benim zone - h da bı kac tane zonem vardır turk h da ayrı mırror h da ayrı :H bı server basar ınsan ıcınde yuzlerce sıte olur aniden basar ve bı dakıkada 300-400 sıte hacklemıs olur server root daha farklı bısey . İsko ise bu sekılde yapmıstır operasyonlarını google da arayıpda aniden yaptı sanıyor cogu ama hıkaye : ) Araştırın Eno7 yi :) İsko nun Bin Sitesine Karşılık Eno Abinin BM - NASA - Ve Devlet siteleri yeterde artar bıle :R mıLLete sayı onemlı :R

The Hacker var meseLa İskonun bılgısıne bak eno abının bıde the hackerın bak : ) asker oldugu halde ızın gunu nasayı hackleyenlerı bıle gosterebılırım : )

Önemli oLan Kactane yaptıgın değil Nereyi Yaptıgın : )

SaLLa gitsin o veya değiL önemi yok zaten o olsada ne olacak anlamam deşifre olmus oke ? sonra ? (=

Eyv yorumun ve paylastıgın bılgı ıcın :R

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri