Sohbet Forum, Sohbet Forumları, Sohbet Forum Siteleri

Cevap: ---> Cevap: ---> Cevap: ---> Sohbet Forum, Sohbet Forumları, Sohbet Forum Siteleri

çok iyi düşünmüşsün canım. Seni burada gördüğüme çok çok çok sevindiim.
Nasıl gidiyor öğretmenliik? Hayat nasıl?

Şu an gidemiyo :D evdeyiz 13 marttan beri :( virüs çıkana kadar hayatım güzeldi ama hepimiz gibi ben de çok bunaldım evde olmaktan.

Ben de çok mutlu oldum gördüğüme seni :3dgxx: Sen nasılsın peki[/QUOTE]

Ankara'da mahsur kalmam dışında çok iyiyim.
Bence bu durumu değerlendirip görüşebiliriz xD :pp

Onun dışında iş hayatına atılmak için şu pandeminin bitmesini bekliyorum :p
Amaaa Ankara'da olmaktan mutluyum. Belki buraya yerleşiriim.

Bu arada hafızam beni yanıltmıyorsa d.günün 5 mayıs idii.

Geçmiş doğum günün mutlu olsun beybiii. İyi ki varsın :221:[/I][/COLOR][/FONT]

---- Mesajlar Birleştirildi ----

Peki hiç alıntılı mesaja cevap vermeyi beceremem??????

---> Sohbet Forum, Sohbet Forumları, Sohbet Forum Siteleri

[MENTION=117788]Sibel[/MENTION]
Ben iyiyim ya , sağlıklıyım şu an en önemlisi bu , ben de bir türlü girememiştim , döndüğümde gözümün ilk aradığı üyelerden birisin bu arada . Çok sohbet ederdik eskiden,her şeyin üstünden çok zaman geçti,aslında zaman her şeyin üstünden geçti de diyebiliriz :)

Son düzenleme:
---> Cevap: ---> Cevap: ---> Cevap: ---> Sohbet Forum, Sohbet Forumları, Sohbet Forum Siteleri

Şu an gidemiyo :D evdeyiz 13 marttan beri :( virüs çıkana kadar hayatım güzeldi ama hepimiz gibi ben de çok bunaldım evde olmaktan.

Ben de çok mutlu oldum gördüğüme seni :3dgxx: Sen nasılsın peki

Ankara'da mahsur kalmam dışında çok iyiyim.
Bence bu durumu değerlendirip görüşebiliriz xD :pp

Onun dışında iş hayatına atılmak için şu pandeminin bitmesini bekliyorum :p
Amaaa Ankara'da olmaktan mutluyum. Belki buraya yerleşiriim.

Bu arada hafızam beni yanıltmıyorsa d.günün 5 mayıs idii.

Geçmiş doğum günün mutlu olsun beybiii. İyi ki varsın :221:

---- Mesajlar Birleştirildi ----

Peki hiç alıntılı mesaja cevap vermeyi beceremem??????[/QUOTE]

Ben 2 yıldır Ankarada yaşamıyorum amaa :)) doğudayım şark görevi.. sen napıyon Ankarada ne işi? Ankara güzeldir tabii yerleşşş :)

Doğum günüm evetttt teşekkür ederimmm :pXCm0:

[MENTION=117788]Sibel[/MENTION]
Ben iyiyim ya , sağlıklıyım şu an en önemlisi bu , ben de bir türlü girememiştim , döndüğümde gözümün ilk aradığı üyelerden birisin bu arada . Çok sohbet ederdik eskiden,her şeyin üstünden çok zaman geçti,aslında zaman her şeyin üstünden geçti de diyebiliriz :)

evett saçma olacak ama değişmeyen tek şey yazı tarzın ve smile şeklin :) şundan bahsediyorum :D xD4

Bu arada evet çok şükür sağlıklıyız şu an için... İnşallah hiçbir şey olmadan atlatabiliriz.

Peki hiç alıntılı mesaja cevap vermeyi beceremem??????

xD xD evet fark ettim düzeltmeye çalışıyorum ama birbirine girdi :D olsun böyle de anlaşıyoruz [MENTION=24916]İnci[/MENTION]

Iyı aksamlar arkadslar uzun zaman olmus gırmeyelı sıteye:) [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] Paps burdamısın oglum

Cevap: ---> Cevap: ---> Cevap: ---> Cevap: ---> Sohbet Forum, Sohbet Forumları, Sohbet Forum Sit

Ben 2 yıldır Ankarada yaşamıyorum amaa :)) doğudayım şark görevi.. sen napıyon Ankarada ne işi? Ankara güzeldir tabii yerleşşş :)

Doğum günüm evetttt teşekkür ederimmm :pXCm0:
[/QUOTE]
[MENTION=117788]Sibel[/MENTION] Aaaa üzüldüm neredesin? Sadece kuzenim doğum yaptığı için kaldım çok şükür bebek büyütüyoruz kaldım Ankara'da xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri