Sohbet Forum, Sohbet Forumları, Sohbet Forum Siteleri

---> Cevap: ---> Cevap: ---> Cevap: Sohbet Forum, Sohbet Forumları, Sohbet Forum Siteleri

yogunuz galıba pek bı sessız takılıyoz xD ev taşıyacam hazırlık yapıyorum yavas yavas..

ee tabi :) yaşlandık artık önceliklerimiz farklı internet ortamında da bulunamıyoruz eskisi kadar :D hayırdır nereyee

[MENTION=155185]Gökbörü[/MENTION] [MENTION=152507]Stinko[/MENTION]

Sizleri 5 gün önce uyarmıştım oyunlarda alıntı yaparak sohbet ortamı oluşturmak yasaktır , yapmış olduğunuz alıntılar silinmiştir.
Tekrar kural ihlali yapmanız durumunda 14 gün uzaklaştırma alacaksınız bilgilerinize sunar , keyifli forumlar dilerim.

[MENTION=155185]Gökbörü[/MENTION] [MENTION=152507]Stinko[/MENTION]

Sizleri 5 gün önce uyarmıştım oyunlarda alıntı yaparak sohbet ortamı oluşturmak yasaktır , yapmış olduğunuz alıntılar silinmiştir.
Tekrar kural ihlali yapmanız durumunda 14 gün uzaklaştırma alacaksınız bilgilerinize sunar , keyifli forumlar dilerim.

Çok kasiyon be kardeşim tamam görevini yapıyon ama biraz abartiyon ..

Çok kasiyon be kardeşim tamam görevini yapıyon ama biraz abartiyon ..

Kasmak ve abartmak diye birşey yok. Bu forumun her alanında ayrı ayrı kurallar mevcut . Bu forumu kontrol etmesek siz ve sizin gibiler oyunları ve diğer alanlarda her yerde sohbet ortamı kurmaya çalışırlar buda olmaz. Yaşına ermiş insanlarsınız bir kere uyarı almışsınız ama hala devam ediyorsunuz , bir başka yapacağınız ihlal'de elbette ki ceza uygulanacaktır sonuç olarak burası bir çiftlik değil , forum ve belirli kuralları var siz üyeler olarakta uymak zorundasınız.

---> Cevap: ---> Cevap: ---> Cevap: ---> Cevap: Sohbet Forum, Sohbet Forumları, Sohbet Forum Sit

bandırmaya :D senın tayın ısı n'oldu ???

ne için bandırmaya... benim atama yok henüz... yeni girdim sınava şubatta alınacakmış öğretmen... o vakte kadar bekliyoruz bakalım, öncesinde de mülakat zaten

---> Sohbet Forum, Sohbet Forumları, Sohbet Forum Siteleri

Laa zaten bizden başka giren yok bizide cezalandir kiliti vur:D 14 yetmez suresiz isterim :D tek yönetici bu arkadaş digerleri nedense uyarmiyor:D
[MENTION=155185]Gökbörü[/MENTION] haci bana nasil ulasacagını biliyorsun severim seni guzel insan koy gitsin forumuna kuralina :D

Son düzenleme:
Cevap: ---> Sohbet Forum, Sohbet Forumları, Sohbet Forum Siteleri

Laa zaten bizden başka giren yok bizide cezalandir kiliti vur:D 14 yetmez suresiz isterim :D tek yönetici bu arkadaş digerleri nedense uyarmiyor:D

Hangi yöneticinin uyardığının önemi yok. Yaşına ermiş adamsın hala boş yapıyorsun seninle polemiğe girmeyeceğim uyarını aldın laftan anlıyorsan ona göre hareket edersin laf kalabalığı yapmana gerek yok.

---> Cevap: ---> Sohbet Forum, Sohbet Forumları, Sohbet Forum Siteleri

Forum sitesi olmuş silivri ceza evi tamam reis sensin sustum hadi sana kolay gelsin :D severim haci bos yapmayi gencligime ver 20yim daha

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri