kendini yalniz hissedenlere benden kocaman kocaman kucak dolusu selamlar,
sir.altan Kayıtlı Üye 26 Eyl 2019 #4,141 kendini yalniz hissedenlere benden kocaman kocaman kucak dolusu selamlar,
doostum_ Kayıtlı Üye 28 Eyl 2019 #4,143 ---> Cevap: ---> Sohbet Forum, Sohbet Forumları, Sohbet Forum Siteleri endLesS' Alıntı: Aleyküm selam baboş. Genişletmek için tıkla ... nasılsın kardeşim ---- Mesajlar Birleştirildi ---- ElifBirgül' Alıntı: Reis siteyi bırakalı baya oluyor. Sezenden önce bıraktı. Genişletmek için tıkla ... zamanında çok güzel muhabbetimiz vardı burada çok zaman geçti o günleri özlüyor insan
---> Cevap: ---> Sohbet Forum, Sohbet Forumları, Sohbet Forum Siteleri endLesS' Alıntı: Aleyküm selam baboş. Genişletmek için tıkla ... nasılsın kardeşim ---- Mesajlar Birleştirildi ---- ElifBirgül' Alıntı: Reis siteyi bırakalı baya oluyor. Sezenden önce bıraktı. Genişletmek için tıkla ... zamanında çok güzel muhabbetimiz vardı burada çok zaman geçti o günleri özlüyor insan
PK_ Burası Dünya Burada Herşey YARIM Kalır Kayıtlı Üye 16 Eki 2019 #4,151 Günaydın DF Ailesi. Fazla Online Olamasakta
mortal00 Kayıtlı Üye 16 Eki 2019 #4,153 ---> Sohbet Forum, Sohbet Forumları, Sohbet Forum Siteleri Günaydın.
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 18 Eki 2019 #4,156 [MENTION=174964]Syst3m[/MENTION] selamu5 şimdi forum el degisti ya artık hoş geldin olarak bir 10 bin rep verirsin bana artık 10 senelik uyeyiz forum kadar oldum isterim replerimj:happy0064::222124::krzma:
[MENTION=174964]Syst3m[/MENTION] selamu5 şimdi forum el degisti ya artık hoş geldin olarak bir 10 bin rep verirsin bana artık 10 senelik uyeyiz forum kadar oldum isterim replerimj:happy0064::222124::krzma: