Şu sohbete ne zaman girsem bir kaç kişi var isim vermiyeyim başta Songül şu simgeyi durmadan atıyordu :17qn8h: kulakları çınlasın :3dgxr:
" hıhh "
" hıhh "
hayırlı geceler
Merhaba,iyi geceler...Nasılsınız ?
Allaha sukur abi. Sen nasilsin ?
iyi Akşamlar Gençler,Nasılsınız;Kimler bura da ?
[MENTION=166811]mortal00[/MENTION]+
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]+
[MENTION=160339]Earl Freyja[/MENTION]+
[MENTION=80018]Emel*[/MENTION]
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]+
[MENTION=160339]Earl Freyja[/MENTION]+
[MENTION=80018]Emel*[/MENTION]
hayat bu aralar neden acımasızsın bana karşı.ne yaptım da bu kadar cezalandırıyorsun beni bir de ben anlasam ...
[MENTION=155185]Gökbörü[/MENTION] sanırım yaşanması gerekiyor ilahi adalet gibi bir şey bu başımıza gelen sıkıntılar kardeşim. yukarıdan böyle olması isteniyor bizde tadıyoruz her gün farklı farklı acılardan bir demet .benim için değişen bir şey olacağını sanmam bu saatten sonra (aşk - meşk konularını kastediyorum) ama inşallah senin için farklı ve güzel olur herşey ...
herhalde yaradan benim nasibime evlilik koymamış kardeşim. ne diyelim buna da şükür.
benim asıl kızdığım şeyse insanların ''sevgiyi , aşkı'' bir kelimeden ibaret sanmaları ve öyle yaşamaya çalışmaları . ama benim dünya görüşüme göre sevgisiz ne bir gün bile geçer (ki geçmiyor da zaten benim için) , ne de yaşıyorum diyebileceğim bir şey kalmaz şu kısacık ömrümüzde ...
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] hayat zorluklarla bazıları için. kimisini istemeden şair yapıyor , beniyse sadece mecnun yaptı kuzum. işin kötüsü ne biliyor musun o mutlu benim sadece acı çeken...
offf içim yanıyor , göğsümde tonlarca ağırlık var sanki her gün daha da derine çekiyorlar sanki. geçecek gün gelicek biliyorum bitecek bu acıda ama elimde değil , benim de huyum bu ... :3a3: :3a3:
Hayırlısı olsun 5 senelik sozlesmem var zaten ben biraksamda onlar beni bırakmıyo zaten xD
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.