Sohbet Forum, Sohbet Forumları, Sohbet Forum Siteleri

---> Sohbet Forum, Sohbet Forumları, Sohbet Forum Siteleri

Yatmadan önce bir barda Ilık süt için bence :68:
[MENTION=168197]maruva[/MENTION]

Ahaha çılgın xD [MENTION=155185]bycold[/MENTION]

[MENTION=170801]SuskunDervis[/MENTION] üstadım hayırlı geceler : ) Kandilin mübarek olsun.

aleykum selam [MENTION=170361]Turquaze[/MENTION] üstadım hayırlı kandiller nasılsın

[MENTION=170801]SuskunDervis[/MENTION] üstadım iyi diyelim iyi olsun.Sen de iyisindir umarım?

şükür bve [MENTION=170361]Turquaze[/MENTION] üstadım ölmedik sürünüyoruz :) bir yandan finaller geliyor bir yandan tezin bitmesine bir ay var bir yandan da dün akşam ki olay iyi olmaya çalışıyoruz işte

[MENTION=170801]SuskunDervis[/MENTION] üstadım sağlık olsun. Hepsi zamanla geçer inşallah. Yalnız terör olayları hepimizi maalesefki can evimizden vurdu.Allah tüm şehitlerimizin mekanını cennet etsin inşallah.Ailelerine sabırlar ihsan eylesin.Böyle elim olaylarla bir daha karşılaşmamamyı nasip etsin bizlerede.

ilahi amin [MENTION=170361]Turquaze[/MENTION] üstadım bana bu aksamlık müsade hayırlı geceler selam ve dua ile

[MENTION=170801]SuskunDervis[/MENTION] üstadım sağlıcakla kalman dileklerimle hayırlı geceler.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri