Slm arkdaslar foruma yeni katildim aranizda banada yer varmi ? :2:
TaTLi_KaCiq Bayan Üye 9 Ağu 2008 #1 Slm arkdaslar foruma yeni katildim aranizda banada yer varmi ? :2:
-oZKan- Ceo Admin 9 Ağu 2008 #2 Hosgeldın .. cok dusundun sanırım acsammı acmasammı dıye cok oldu uye olalı
PReѧ Kayıtlı Üye 9 Ağu 2008 #4 hoşgeldiniz tabiki yer var...her üyeye kapımız açıktır sevgiyle. iyi forumlar
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 9 Ağu 2008 #5 Aramıza HosgeLdınızz.. Iyı ForumLar..
TaTLi_KaCiq Bayan Üye 10 Ağu 2008 #7 tsk ederim arkadaslar ya biri bana yardim edebilirmi imza ekliyemiyorum
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 10 Ağu 2008 #8 kontrol panelınız - sıgnatur ayarları .. ama ımzanız 400 karakterı gecıyorsa olmaz ..
-oZKan- Ceo Admin 10 Ağu 2008 #10 TaTLi_KaCiq' Alıntı: ya denedim olmadi yapamadim :? Genişletmek için tıkla ... arkadasım ımza yapabılmen ıcın gold uye olman gerekıyor yapamaman dogal yanı ımza malesef yasak sıtemızde ıyı forumlar
TaTLi_KaCiq' Alıntı: ya denedim olmadi yapamadim :? Genişletmek için tıkla ... arkadasım ımza yapabılmen ıcın gold uye olman gerekıyor yapamaman dogal yanı ımza malesef yasak sıtemızde ıyı forumlar