s.a arkdslar aranıza yeni geldim hüseyin tavsiye ettı gercekten güssel site kib :25:
A asi güzel Kayıtlı Üye 30 Nis 2007 #1 s.a arkdslar aranıza yeni geldim hüseyin tavsiye ettı gercekten güssel site kib :25:
T th3_qara Kayıtlı Üye 30 Nis 2007 #2 as. hoş geldin. hüseyin kim yaf ehüüü benide abdülmuttalip dawet etmişti de gelmemiştim.Sonra başka bi ark çağırdı geldim ii forumlar
as. hoş geldin. hüseyin kim yaf ehüüü benide abdülmuttalip dawet etmişti de gelmemiştim.Sonra başka bi ark çağırdı geldim ii forumlar
A asi güzel Kayıtlı Üye 30 Nis 2007 #5 espriyi kendin yapıon kendn gülüon harbiden helal olsun...büyük marifettt:101:
RAINMAN Kayıtlı Üye 30 Nis 2007 #8 aramıza hoşgeldin asi güzel forumda aktif olman dilegiyle iyi eglenceler
SaBoTaJ_75 MaZideN ßiRi. (= Kayıtlı Üye 30 Nis 2007 #11 huseyın benım ustadlar yaws hos geldın sende ayse duzgun takıl sıtede sende ok hadı cnm ıyı forumlar sana
huseyın benım ustadlar yaws hos geldın sende ayse duzgun takıl sıtede sende ok hadı cnm ıyı forumlar sana
A asi güzel Kayıtlı Üye 30 Nis 2007 #12 yok cnm ondan deill sen espriden hiç anlamıosun bazen susmayı biliceksin..... gercektende çok gıcıksın Moderatör tarafında düzenlendi: 30 Nis 2007
yok cnm ondan deill sen espriden hiç anlamıosun bazen susmayı biliceksin..... gercektende çok gıcıksın
-oZKan- Ceo Admin 30 Nis 2007 #15 merhaba asi guzel aramıza hşgeldınız herzaman burda olmanız dılgeıyle ...